П’ятниця , 19.04.2024

Компресори для фарбування та приладдя до них

Щоб швидко та якісно пофарбувати автомобіль, а також інші агрегати, можна скористатися таким пристроєм, як компресор, який є сучасним та багатофункціональним виробом.

Шурік

З його допомогою значно полегшується фізична праця, а кінцевий результат стає відмінним.

Інтернет-магазин shurik-ua.com здійснює продаж надійних пристроїв, а щоб виконати ту роботу, яку замовник запланував, компресор для фарбування повинен повністю для цього підходити. Тому, купуючи виріб, необхідно ознайомитись з характеристиками кожного екземпляра.

Властивості компресорів для фарбування, їх класифікація та характеристики

Щоб результат роботи був максимально якісним, а виріб, що підлягає фарбуванню, бездоганним, потрібно звернути увагу на такі характеристики компресору:

  • потужність;
  • продуктивність;
  • тиск;
  • обсяг ресивера.

Основні види виробів – це поршневий та пневматичний варіанти.

Їхня потужність коливається від 1.1 до 2.5 кВт, продуктивність може бути меншою за 200 літрів на хвилину, а може — понад 400. Тиск, як правило, 8 бар, але є прилади та показником до 10 бар.

Є невеликі та недорогі пристрої, з об’ємом ресивера 6 л, але основні агрегати мають об’єм 50 і 100 л.

Компресор купити в Україні можна будь-якої з перерахованих характеристик. Однак для кожного виду робіт потрібно підібрати свій тип апарату.

Повітряний поршневий компресор – це найпоширеніший і найбільш дорогий агрегат. Він простий, економічний і підійде навіть для людини, яка є новачком у роботі, яку він збирається зробити. Прилад може бути безолійним або масляним. Перші — доступніші, менше коштують, але професійні роботи якісно виконати виходить не завжди.

Придбати пневматичний компресор необхідно у разі виконання робіт на високому професійному рівні. Пристрої мають прямий чи ремінний привід. Ремінні – більш надійні, зате прямий привід під час роботи не видає шуму.

Компресор в інтернет-магазині shurik-ua.com можна підібрати кожному, хто виявить бажання його придбати. У разі проблем буде запропоновано комплект приладдя до виробів. Всі прилади мають гарантійний термін, а у разі виникнення будь-яких питань при покупці, відповіді будуть найвичерпнішими, тому що співробітники магазину досить кваліфіковані спеціалісти.

Ознайомитися з каталогом компресорів, підібрати оптимальний варіант для себе та придбати, не виходячи з дому, ви можете за посиланням shurik-ua.com.