Субота , 27.04.2024

Купити все необхідне для педикюру

Педикюр є необхідною складовою комплексу процедур із догляду за зовнішністю, зокрема ногами. Багато хто вважає, що робити його треба лише влітку, коли носиться відкрите взуття.

Але це не так, адже педикюр знадобиться не просто для того, щоб демонструвати красиві, доглянуті пальці. Потреба у ньому є регулярно, адже в такий спосіб можна дбати про здоров’я суглобів і підтримувати шкіру на ногах у нормальному стані.

Професійні косметологи акцентують на тому, що робити процедуру варто також і взимку, під час носіння закритого взуття. Можна обрати звичайний, класичний педикюр без покриття. Для досягнення найкращого результату звертаються до професійного салону чи кабінету, де працює фахівець. Щоб гарно і якісно обслуговувати клієнтів, він повинен мати під рукою необхідні інструменти. Їхній перелік досить великий.

Для чого це потрібно

Догляд за ногами має бути регулярним, протягом усього року. Тому все для педикюру в інтернет магазині актуально купувати як влітку, так і взимку. Коли на вулиці стає холодно, кількість клієнток салонів краси не зменшується. Ця процедура – найкращий спосіб захистити шкіру й пальці ніг від грибкових захворювань, додати їм привабливості й краси. У процесі обробки шкіри спеціальними засобами видаляються змертвілі клітини. Фахівець вчасно виявляє якісь косметичні проблеми, за можливості усуває їх.

Після педикюру шкіра стає м’якішою. Все тому, що в процесі його виконання робиться легкий масаж, який стимулює циркуляцію крові через щиколотки й гомілки. У результаті зникають набряки, відсутній больовий синдром. Пом’якшувальні креми та скраби наносять не просто так. Після їхнього застосування менше утворюється натоптишів та мозолів. Це особливо важливо, коли носиться закрите й важке зимове взуття.

Нігті також потребують постійної уваги, у тому числі протягом осінніх, зимових місяців. Через холод шкіра стоп дуже швидко й сильно пересихає. Хоч цей процес і може залишитися непомітним, все ж він часто стає причиною появи тріщин чи інших косметичних проблем. Нігті стають сухими, ламкими, починають розщеплюватися. Якщо звернутися до професійного майстра, вдасться уникнути неприємної проблеми вростання й багатьох інших дефектів.

Що потрібно придбати

Фахівцеві потрібно не просто зробити стандартне обрізання й обпилювання нігтів, а також подбати про шкіру стоп. У процесі доводиться видаляти натоптиші, мозолі, робити профілактику грибка й багато іншого. Інструменти для педикюру так само необхідні, як і товари для манікюру. У кожного майстра мають бути:

  • диски. Їх називають ще пододисками. Це насадки на фрезер із платформою у вигляді кола. Призначені для шліфування змертвілих ділянок, видалення натоптишів і багато іншого;
  • кислотний, фруктовий пілінг. Необхідний для повноцінного догляду за шкірою ніг;
  • скраби, креми. Пом’якшують, видаляють змертвілі частини шкіри, насичують корисними речовинами;
  • кусачки, лопатки, основи, тертки.

Під час процедури використовують також багато інших засобів для зручності виконання.