Субота , 20.04.2024

Медтехніка: як обрати та де купити

Сьогодні не обов’язково мати блат, аби купити різноманітну медтехніку, що колись була в дефіциті. Достатньо лише правильно визначитися з товаром та знайти перевіреного дилера.

Саме до останніх можна віднести сервіс Medx.com.ua, де представлений неймовірно великий асортимент.

Ми розкажемо не тільки про вказаний інтернет-магазин, але й про те, як правильно обирати медтехніку та на що звертати увагу.

Як обрати медтехніку

Обираючи медтехніку, слід знати кілька важливих нюансів, які допоможуть в правильності вибору. Перш за все, слід розуміти, що вся медтехніка ділиться на дві великі категорії – лікувальну та профілактичну. Якщо товари з другої категорії ви можете обирати для себе самостійно (хоч в деяких випадках це й не бажано), то засоби, що належать до першої групи, слід застосовувати винятково за призначенням лікаря.

Важливо: лікувальні медичні засоби слід використовувати лише після призначення лікаря. Попередньо необхідно пройти обстеження, здати всі необхідні аналізи та побувати на огляді в спеціаліста. Самолікування в цьому випадку може лише нашкодити.

Що стосується безпосередньо вибору медичних засобів, слід звертати увагу на такі нюанси:

  1. Відповідність приладу до ваших фізіологічних особливостей. Тобто, розмірів тіла, його контурів тощо.
  2. Вплив на конкретну проблему. До прикладу, якщо у вас варикоз і потрібні стягувальні сітки на ноги, то немає сенсу купляти силіконові устілки для взуття.
  3. Запущеність проблеми – профілактика певних хвороб, їхній прояв на перших стадіях чи вже прогресування та запущена форма. Самостійно підбирати товар можна тільки в першому випадку.

Де купити

Сьогодні немає проблем з тим, де купити різного роду медтовари. Проте, аби бути впевненим у їхній якості, слід обирати лише перевіреного дилера. Саме таким є інтернет-магазин Medx, сайт котрого наповнений численними пропозиціями.

Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент якісних товарі.
  2. Приємні ціни, нижчі, ніж у конкурентів.
  3. Швидка доставка – до п’яти робочих діб.
  4. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  5. Для деяких категорій – обмін чи повернення.
  6. Сезонні знижки та акції.

Як бачимо, обирати медтовари та техніку все ж варто лише за настанов лікаря. Проте для деяких категорій – і то в цілях профілактики – це можна робити самотужки. Тут на допомогу прийде інтернет-магазин Medx. Великий асортимент товарів, приємні ціни та сезонні знижки – що може бути краще?