Вівторок , 19.03.2024

Оптовий продаж ортопедичних устілок від ТМ FootCare в Україні

Відчуття тяжкості в ногах, біль і дискомфорт при ходьбі, набряки наприкінці дня, різні деформації стоп – все це одні з найпоширеніших проблем ніг, з якими багато хто з нас стикається.

При цьому неправильно підібране, тісне чи незручне взуття, тривала ходьба чи стояння, спортивні травми лише посилюють дискомфорт. Яке рішення ми пропонуємо? Використання ортопедичних устілок ТМ FootCare, виробництвом яких займається відома компанія “Волсмарт”.

Особливості продукції та показання до застосування

Головна філософія бренду FootCare закладена в самій його назві. Саме з турботою про ноги дорослих та дітей створюється лінійка продукції. Ортопедичні устілки цієї торгової марки виготовляються з урахуванням правильного анатомічного положення стоп та специфіки різних захворювань. Акумулюючи досвід провідних фахівців у галузі ортопедії, застосовуючи сучасні технології та інноваційні матеріали, ми змогли створити вироби бездоганної якості, використання яких рекомендується при:

  • Плоскостопії різних форм (в т.ч. для корекції у дітей).
  • Деформації стоп (суглобів, п’яти та пальців ступні).
  • Різної довжини та викривлення ніг.
  • Травми, пошкодження, запальні процеси в нижніх кінцівках.
  • Артрози та інші хвороби суглобів ніг.
  • Цукровий діабет – для зниження навантаження.

Також ортопедичні устілки FootCare підходять для щоденного використання всім, хто має схильність до захворювань стоп, тривалий час перебуває на ногах, людям із надмірною масою тіла, вагітним жінкам, спортсменам.

Серед клієнтів компанії “Волсмарт”, що є виробником ортопедичних виробів FootCare, – фізичні та юридичні особи (торгові фірми, спеціалізовані медичні установи, спортсмени та інші компанії, що реалізують медичну продукцію високого класу).

Що ми пропонуємо?

На сайті компанії “Волсмарт” ви зможете детальніше ознайомитись з асортиментом продукції ТМ FootCare. Ортопедичні устілки бренду – велика категорія виробів, що включає продукцію для дітей і дорослих.

Ортопедичні устілки нашого бренду заслужили довіру серед клієнтів та фахівців, а користувачі високо оцінили ефективність їх застосування у лікуванні та корекції захворювань стоп.

З яких матеріалів виготовляють ортопедичні устілки FootCare:

  • Гель. Три види гелю різної щільності – основа надтонких спортивних устілок. Такі вироби сприяють правильній амортизації зон стопи та допомагають знизити ударне навантаження.
  • Натуральна шкіра. Багато моделей ортопедичних устілок FootCare виготовлені з перфорованої шкіри. Товщина таких виробів становить близько 2-3 мм, а додатковий антибактеріальний шар забезпечує ефективну гігієну стоп.
  • Comfort Gel – інноваційна розробка компанії, яка є гіпоалергенним гелем. Це безпечний матеріал, допустимий для використання навіть тими, хто страждає на цукровий діабет.
  • Силікон. Для виготовлення ортопедичних виробів також використовують чистий силікон медичної якості.

Як можна купити оптом ортопедичні устілки?

Компанія “Волсмарт” реалізує ортопедичну продукцію бренду FootCare оптом. Своїм клієнтам ми пропонуємо вигідні умови співробітництва, гарантуючи бездоганний сервіс, лояльну цінову політику та відмінну якість продукції, яку вдається досягти за рахунок суворого контролю кожного етапу власного виробництва.

Стати оптовим покупцем дуже просто – потрібно зареєструватися під своїм логіном та паролем на сайті компанії “Волсмарт”. Для отримання детальної інформації звертайтеся до наших консультантів, і вони дадуть відповіді на всі питання, що вас цікавлять, щодо подальшої співпраці.