Субота , 27.04.2024

Приватні сонячні електропідстанції: переваги та де замовити

Сьогодні є безліч способів, які дозволяють зекономити на комунальних послуг. Починаючи від різних утеплювачів, закінчуючи власними електропідстанціями. Саме про останні і йтиметься далі.

Чи не найпопулярнішими в Україні є саме сонячні панелі, які свого часу дозволялося встановлювати будь-де: на землі, на приватних будинках, на облаштованих рухомих майданчиках тощо. Самі панелі можна купити в численних дилерів, проте найкращими серед ниє є ПП Правильне електроживлення з великим асортиментом, представленим за посиланням https://prel.prom.ua/g1317082-sonyachni-batareyi-obladnannya. Проте, про все по-порядку.

Переваги приватних сонячних електропідстанцій

Мати власну електропідстанцію, особливо зважаючи на останні реалії та часте відімкнення світла – вигідно та практично. Навіть одна панель може перекрити приблизно 35-45% всіх потреб приватного будинку. Якщо їх декілька – можна робити запаси електроенергії, або ж її продавати.

Важливо: перш ніж купляти сонячні панелі та облаштовувати електропідстанцію, слід отримати всі дозвільні документи.

Щодо переваг, слід виділити наступне:

  1. Суттєва економія. Весь дім можна перевести на електроживлення, яке забезпечуватимуть кілька сонячних панелей.
  2. Повна окупність проєкту. Вже через декілька років сонячні панелі повністю себе окуплять та почнуть приносити дохід.
  3. Можливість заробити. Для цього з державою слід укласти договір про продаж електроенергії. Таким чином щомісяця надходитимуть кошти за продані кіловати. І це вигідно, оскільки «зелена» електроенергія тарифікується за ціною понад 7 грн/кВт.
  4. Можливість накопичувати електроенергію для власних потреб. Для цього слід придбати лише додаткові прилади.

Де купити сонячні панелі

Як уже зазначалося, одним з кращих є компанія Правильне електроживлення, переглянути всі послуги якої можна за посиланням https://prel.prom.ua/.

Серед переваг компанії:

  1. Якісні сонячні панелі від перевірених виробників.
  2. Швидке виконання замовлень, включно з доставкою замовлень.
  3. Приємна ціна, нижча ніж у конкурентів, завдяки прямій співпраці з виробником.
  4. Знижки при оптових закупках.
  5. Безкоштовна консультація та допомога.
  6. Гарантія на всі панелі 30 років.

Як бачимо, власна електропідстанція – не лише спосіб зекономити, але й можливість заробити, продаючи електроенергію державі. У цьому вам допоможе компанія Правильне електроживлення. Великий асортимент товарів, багаторічна гарантія та приємні ціни – хто запропонує краще?