Четвер , 28.03.2024

Рейтинг криптобірж: як визначається та яку платформу обрати

Сьогодні криптовалюта – вже не мейнстрим чи спосіб здаватися трохи крутішим. Це – повноцінна валюта, яка дозволяє непогано розбагатіти.

криптовалюта

Проте, аби не попасти в просак, слід знати, яку криптовалюту обрати, на яких платформах проводити транзакції, як відслідковувати рейтинги тощо. Саме тому ми розповімо про рейтинг криптобірж, а також, яку з них слід обрати для найкращих маніпуляцій.

Рейтинг криптобірж: як створюється

За останні кілька років, відколи криптовалюта почала набирати популярності, в мережі з’явилося чимало платформ, що дозволяють проводити різноманітні грошові операції. Їх є настільки багато, що не важко натрапити на шахраїв, які вдало маскуються під відомі міжнародні платформи.

Рейтинг криптобірж створюється щороку. Побачити його можна на сайті Tradersunion. Рейтинг створюють експерти, які детально вивчають кожну платформу. Зокрема, вони звертають увагу на такі параметри:

  1. Тривалість роботи. Повинно пройти як мінімум рік, аби платформа для криптовалюти зарекомендувала себе з позитивного боку.
  2. Комісія за транзакції. Найоптимальнішим є коефіцієнт в розмірі 2-4% від загальної суми проведення операцій.
  3. Швидкість транзакцій. Біржі криптовалют – чи не найоптимальніший варіант для продажу чи покупки крипто. Аби привернути увагу клієнтів, вони пропонують швидкі транзакції, які займають від кількох хвилин до пари годин. Зрідка процедура може займати кілька діб.
  4. Відгуки. Важливим фактором є те, що про платформу думають її користувачі. Відгуки збирають як на самій біржі, так і на тематичних форумах.
  5. Валютний запас. Чим він більший, тим більше клієнтів зможе одночасно проводити транзакції.
  6. Служба підтримки. Вона повинна миттєво реагувати на всі запити клієнтів.
  7. Підтримка різних видів крипто. Чим більшим є показник, тим краще.
  8. Лояльна реєстрація. Вона повинна бути швидкою, проте гарантувати безпеку клієнтам.

Яку біржу обрати

З-поміж усіх запропонованих варіантів чи не найкращою є біржа Куна. Серед її переваг:

  1. Кілька років роботи на міжнародному ринку.
  2. Мінімальний відмоток за проведення транзакцій – менше 1% від загальної суми.
  3. Лояльні вимоги до клієнтів.
  4. Підтримка понад 20 видів платіжних систем.
  5. Наскрізне шифрування, що посилює захист конфіденційної інформації.
  6. Понад 80 технічних індикаторів для проведення різноманітних операцій.

Як бачимо, працюючи з криптовалютою, слід обрати найкращу біржу. Саме такою є Куна. Швидкі транзакції з мінімальним коефіцієнтом комісії, лояльні вимоги та підвищена безпека даних – ось що чекає кожного клієнта.