П’ятниця , 29.03.2024

Сергій Надал: Тернопіль забезпечить зимовою формою та взуттям наших воїнів з тероборони

Для Героїв з Тероборони передали 250 пар зимового взуття

допомога армії

Українські герої на передовій продовжують нищити московську нечисть. Зі зниженням температури цей процес лише активізувався. Грунт промерзає і наша військова техніка може вклинюватися у ворожі позиції.

Щоб допомогти нашим воїнам бити ворога під час холодів, необхідно оперативно забезпечити їх зимовим теплим одягом. Тернопіль взяв на себе зобов’язання одягнути та взути наших хлопців з Тероборони, які зараз воюють на фронтів.

Зимове взуття на передову

5 листопада було передано 250 пар зимового взуття для тернопільських захисників з Територіальної оборони, які зараз на фронті.

«Ми вже замовили пошиття теплого взуття українського виробництва, яке відповідатиме усім вимогам і стандартам Збройних сил України. Першу партію уже передано для наших військових, які на передовій. І упродовж листопада буде дошиватись решта, а це загалом – понад 3000 комплектів, які будуть передані для потреб Територіальної оборони», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Шиють зимові бушлати та штани

Взуття це лише частина роботи. Як повідомив мер Тернополя, стоїть завдання повністю забезпечити Тероборону військовою зимовою формою.

«Ми отримали звернення від військових частин, зокрема, від 105-ої бригади Територіальної оборони. Маємо завдання забезпечити їх військовою зимовою формою. Зараз триває пошиття зимових бушлатів та штанів. Цими днями вже було передано перші 250 комплектів зимової військової форми для підрозділів Територіальної оборони. Решту передамо на фронт у найближчий час», – повідомив Сергій Надал.

Нагадаємо

У Тернополі першочергово військова і гуманітарна допомога скеровується у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни. Для цієї мети діє Центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Графік роботи центру «Допомога армії від Тернополя»:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.