Вівторок , 19.03.2024

На Тернопільщині у шести автопригодах травми отримали семеро людей

Впродовж 2-4 грудня на дорогах Тернополя та області слідчі зареєстрували шість дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Так, у п’ятницю в Теребовлі не розминулися автомобілі КІА MAGENTIS та Mercedes Vito. За попередньою інформацією, водій КІА, житель Києва, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у бус під керуванням тернополянина. В результаті удару до лікарні з переломами та іншими тілесними ушкодженнями бригада швидкої госпіталізувала в хірургічне відділення двох кермувальників. У них взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Медичну допомогу того дня надавали лікарі й учневі 7 класу. Тілесні ушкодження хлопець отримав у ДТП. Його на нерегульованому пішохідному переході збила водійка автомобіля Daewoo Matiz.

О 14:50 в хірургічно-травматологічне відділення Теребовлянської лікарні госпіталізували жителя Миколаївської області. Чоловік, керуючи вантажівкою MAN, на автодорозі Галич-Підгайці-Сатанів-Городок не впорався з керуванням через слизьку дорогу і як результат – автівка з’їхала у кювет та перекинулася.

Третього грудня у селищі Велика Березовиця під колеса автомобіля VOLKSWAGEN PASSAT потрапив 18-річний житель Тернополя. Юнак переходив дорогу у межах нерегульованого пішохідного переходу. Хлопця з переломами госпіталізували до медзакладу.

У неділю, 4 грудня, водій автомобіля Nissan, рухаючись заднім ходом, травмував тернополянина, 1993 року народження. Чоловіку надавали медичну допомогу.

Не впорався з керуванням через ожеледь на дорозі та злетів у кювет водій автомобіля Skoda Octavia. Аварія трапилася близько 21:20 у селі Трибухівці Чортківського району. В результаті ДТП травми отримав пасажир іномарки.

По усіх автопригодах тривають перевірки.

Читайте також:
Поблизу Теребовлі зіткнулися два автомобілі. Є травмовані