П’ятниця , 29.03.2024

Сергій Надал: Працівники міської ради та комунальних підприємств вчергове придбали техніку та теплий одяг для наших героїв на передовій

На передову відправили позашляховик на зимову форму.

Нещодавно для тернопільських військовослужбовців на передову передано позашляховик, мікроавтобус, дрони, 3100 комплектів термобілизни та понад 1000 пар зимового взуття. Як повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, місто забезпечить зимовою формою 3000 військових.

Позашляховики, мікроавтобуси та дрони для Тероборони

Цими днями для наших захисників передано черговий автомобіль, придбаний за кошти працівників Тернопільської міської ради.

Міський голова Тернополя Сергій Надал розповів, що до Дня Збройних сил України працівники міської ради та комунальних підприємств міста вирішили зібрати кошти. На зібрану суму для потреб військових буде придбано позашляховики, мікроавтобус та дрони.

«Перший автомобіль вже передали для потреб нашої бригади Тероборони. Наступна техніка після прибуття також буде передаватись для потреб військових. Нехай вона допомагає нашим хлопцям нищити окупантів і якомога швидше повернутись до своїх сімей живими та неушкодженими. Дякую працівникам міської ради та працівникам комунальних підприємств, які пожертвували свої кошти, дякую всім тернополянам, які не втомлюються і щодня допомагають Збройним силам», – підкреслив Сергій Надал.

Зимовий одяг для бійців з Тернополя

Також регулярно з Тернополя на фронт відправляють комплекти зимової форми, взуття та термобілизни для наших хлопців.

«Ми отримали звернення від керівника бригади, яка створена на базі нашого міста й області, щоб забезпечити зимовим одягом військовослужбовців. Це – понад 3000 людей. Окрім того, що шиється тепла форма, ми також замовили пошиття понад 3000 пар зимового взуття. Це взуття, яке власне вибрали самі військові і яке буде для них комфортним. Взуття – українського виробництва.  Ми повністю фінансуємо його коштом бюджету нашої громади. Першу 1000 пар передано військовим, які вже  поїхали на позиції. Решту – протягом двох наступних тижнів будуть пошиті і передані для наших хлопців. Також кожному тернополянину, хто сьогодні служать у лавах ЗСУ, надамо комплект зимової термобілизни польського виробництва. Вона пошита із сучасних матеріалів, її можуть використовувати як ті, хто перебувають в русі, так і ті військові, хто в статичному положенні», – розповів Сергій Надал.

Нагадаємо

Центр «Допомога армії від Тернополя» здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Графік роботи центру «Допомога армії від Тернополя»:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.

Читайте також:
Сергій Надал: У Тернополі створюємо мережу пунктів обігріву “Тепле місто”