Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал: Теплий одяг воїнам з Тернополя

3100 комплектів зимової термобілизни передали для тернопільських захисників.

теплий одяг

Більше дев’яти місяців в Україні триває повномасштабна війна. Українські Герої мужньо б’ють московську нечисть. Але з настанням холодів гостро стоїть питання забезпечення наших воїнів зимовою формою та, що не менш важливо, зимовою термобілизною.

Міністерство оборони намагається забезпечувати військових формою, але не завжди це відбувається вчасно. Тому тернопільська влада прийняла рішення не лише забезпечити зимовою формою підрозділи, сформовані у Тернополі, ай закупити для них термобілизною. Важливо, що термобілизну можуть отримати й тернополяни, які воюють в інших підрозділах.

Сучасна польська термобілизна

На днях для тернопільських військовослужбовців на фронт вже передали 3100 комплектів термобілизни.

«З настанням холодної пори року у військових з’являються  нові потреби. Для того, щоб забезпечити їх теплом, ми вирішили придбати кожному тернополянину, хто сьогодні служать у лавах ЗСУ, комплект зимової термобілизни польського виробництва. Вона пошита із сучасних матеріалів, її можуть використовувати як ті, хто перебувають в русі, так і ті військові, хто в статичному положенні. Перед покупкою цих комплектів ми отримали цілий ряд консультацій від фахівців, які займаються термобілизною та узгодили все з військовими. Термобілизну передадуть безпосередньо у військові частини за місцем проходження служби наших тернополян. Відтак більшу частину комплектів буде відправлено через командирів», – розповів міський голова Сергій Надал.

Термобілизна для всіх захисників-тернополян

Міський голова також розповів, що термобілизну можуть отримати й воїни з Тернополя, які служать у частинах, де є невелика кількість тернополян.

«У ті військові частини, де служить невелика кількість тернополян їхні родичі зможуть звернутися в управління соціальної політики, за адресою вул. Миколи Лисенка, 8, та отримати цю термобілизну. Згодом зможуть відправити її або самостійно, або через центр «Допомоги армії від Тернополя», – пояснив Сергій Надал.

Центр «Допомога армії від Тернополя»

Центр «Допомога армії від Тернополя» здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Графік роботи центру «Допомога армії від Тернополя»:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.

Нагадаємо

Як повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, місто забезпечить зимовою формою 3000 військових.

«Ми отримали звернення від керівника бригади, яка створена на базі нашого міста й області, щоб забезпечити зимовим одягом військовослужбовців. Це – понад 3000 людей. Окрім того, що шиється тепла форма, ми також замовили пошиття понад 3000 пар зимового взуття. Це взуття, яке власне вибрали самі військові і яке буде для них комфортним. Взуття – українського виробництва.  Ми повністю фінансуємо його коштом бюджету нашої громади. Першу 1000 пар передано військовим, які вже  поїхали на позиції. Решту – протягом двох наступних тижнів будуть пошиті і передані для наших хлопців», – розповів Сергій Надал.

Читайте також:
Сергій Надал: Перші 1000 пар теплих берців передано тернопільським військовим. Відправимо ще 3000