Четвер , 02.05.2024

Як обрати та де купити гарну люстру

Вже кілька років світло в інтер’єрі – один з найважливіших елементів. З його допомогою можна чудово провести зонування, виділивши необхідні елементи, візуально збільшити простір і не тільки.

Проте, для таких маніпуляцій потрібно чимало відповідних приладів – люстр, торшерів, бра тощо.

Сьогодні ми вам розкажемо, де купити люстру недорого, а головне – як її правильно вибрати.

Як обрати люстру

Як уже зазначалося, обирати освітлювальні елементи слід завбачливо, оскільки вони відіграють вельми важливу роль в оформленні інтер’єру. Так, при підборі дизайнери радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Тип освітлення. Наразі йдеться про звичайні люстри та LED. Останні – енергоефективні. Вони працюють від світлодіодів, які можуть прослужити десятиліттями (їхній номінальний час роботи починається від позначки в +-4000-4500 годин роботи).
  2. Розташування в домі – кухня, спальня, вітальня, ванна, коридор тощо. Так, буде недоречно, якщо у ванній кімнаті висітиме великий «павук», тоді як у вітальні – лише один світлодіод.
  3. Головний це освітлювальний елемент, чи другорядний. Якщо це лише одна люстра на велику кімнату, найкраще обрати багатолампову конструкцію, яка зможе освітити всю площу.
  4. Поєднання з іншими освітлювальними елементами. Слід вибирати схожі за конструкцією та дизайном.
  5. Додаткові функції. Наразі LED-лампами можна керувати за допомогою пультів чи навіть застосунків, обираючи рівень яскравості, тон освітлення, таймер роботи тощо.

Важливо: чим більше функцій та можливостей мають освітлювальні елементи, тим вони дорожчі.

Де купити люстру

Купляти будь-які товари, зокрема, й елементи освітлення, слід лише в перевірених дилерів. Тут вам на допомогу прийде інтернет-магазин ЛеоКераміка. Серед його переваг:

  1. Великий асортимент різноманітних товарів – понад тисячу найменувань.
  2. Ціни нижчі, ніж у конкурентів, чому завдячує пряма співпраця з виробниками.
  3. Постійні акції, бонуси та знижки.
  4. Для постійних – зареєстрованих на сайті – клієнтів діє велика програма лояльності.
  5. Швидка доставка в будь-який куточок України – до п’яти діб.
  6. Зручні способи оплати – як готівкою, так і по перерахунку.
  7. Гарантія на кожен товар.
  8. Можливість обміну чи повернення.

Як бачимо, саме світло дозволяє створити вдома потрібну атмосферу. Саме тому до вибору освітлювальних елементів слід підійти максимально серйозно. Тут на допомогу приходить інтернет-магазин ЛеоКераміка. Великий асортимент якісних товарів, приємні ціни, швидка доставка, а також – постійні бонуси, знижка та акції – ось що вас чекає!