Четвер , 25.04.2024

Недорога мікрохвильовка з грилем: обираємо бренд Gorenje

Коли мікрохвильовки тільки з’явилися у продажу, ходило багато чуток про їхню шкоду для здоров’я. Багато хто вважав, що печі НВЧ випромінюють радіацію, що згубно впливає на організм.

Насправді це зовсім хибне твердження. Електромагнітні хвилі діють безпосередньо на молекули води у продукті, котрі починають швидко обертатися з частотою приблизно 2,5 ГГц. Завдяки молекулярному тертю їжа швидко нагрівається. Сучасні моделі мікрохвильовок, — навіть не найдорожчі з них, — можна застосовувати не тільки для розмороження, а й для приготування багатьох страв.

Мікрохвильові печі Gorenje, що коштують недорого, – чи варто купувати

Цей виробник зі Словенії добре відомий українським покупцям. Він випускає різноманітну побутову техніку. Якщо шукаєте саме мікрохвильову піч, на сайті https://www.ctrs.com.ua/ru/mikrovolnovki/ усі охочі мають змогу купити мікрохвильовку у кредит на вигідних умовах, або оформити її на виплат (у розстрочку без переплати). Магазин пропонує величезний асортимент техніки Gorenje.

мікрохвильовка

З недорогих та функціональних моделей варто поглянути на піч НВЧ Gorenje MO20E2W GRILL. У чому полягають її переваги:

  1. Доволі простора внутрішня камера на 20 літрів – тут можна не лише розігріти тарілку з супом, а покласти цілу курку та підсмажити її до хрусткої скоринки. Це займе небагато часу, адже вихідна потужність мікрохвиль сягає 800 Вт;
  2. Кварцовий гриль потужністю 1000 Вт. Завдяки йому спектр кулінарних можливостей розширюється у рази. Використовуйте цю мікрохвильовку замість духової шафи для приготування невеликих порцій. При цьому не треба рясно поливати їжу рослинною олією, тому що у мікрохвильовці ніколи й ніщо не пригорає;
  3. Камера завжди буде чистою, що б ви не готували. Тут є функція гідролізного очищення парою AquaClean. Також внутрішню поверхню вкрито емаллю з шаром антибактеріального захисту;
  4. Велика кількість автоматичних програм для розмороження за часом та вагою, приготування їжі з використанням магнетрона, грилю, або у комбінований спосіб.

Переваги можна перераховувати й далі. Але покупцям треба подивитися й на вартість. Приблизно за сто у.о. купуєте мікрохвильову піч, що значно спростить процес приготування страв. Родина завжди буде нагодована та задоволена життям.

Бюджетні мікрохвильовки вбудованого типу Gorenje з грилем

Якщо інтер’єр кухні виконано у сучасному стилі, господарі зазвичай обирають вбудовану техніку. Вона економить простір та має сучасний вигляд. Мікрохвильовки вбудованого типу виробництва Siemens або LG можуть коштувати як остання модель iPhone. Gorenje пропонує доступнішу альтернативу.

Gorenje BM300X:

  • Автоменю – ціла колекція закладених рецептів. Треба лише завантажити складники, натиснути на кнопку та отримати результат протягом 20-40 хвилин залежно від обраної страви;
  • Гриль – смажте курячі стегенця та крильця, щоб вони були із хрусткою скоринкою. Смачний та швидкий перекус будь-коли;
  • Створюйте власні рецепти, а мікрохвильовка їх запам’ятає;
  • Просте електронне керування завдяки регуляторам та зручним кнопкам. Усю важливу інформацію щодо часу та температури побачите на невеликому LCD дисплеї.

Внутрішня камера має стінки з неіржавної харчової сталі, котру легко підтримувати у чистоті після кожного використання. Отже, це недорога та функціональна піч НВЧ вбудованого типу від Gorenje, яка стане вашим надійним помічником на кухні.