Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал: На фронт відправили нові комплекти зимової військової форми

16 січня ми відзначили День пам’яті кіборгів, які захищали Донецький аеропорт. Героїв, які мужності та відданості ідеалам вільної та незалежної України.

Сьогодні всі наші Герої-захисники – це новітні кіборги, які зупинили навалу московської орди. Також Сергій Надал  відзначив потребу постійно допомагати нашим новітнім кіборгам.

«Передали чергову партію теплого зимового одягу для захисників. Це ще 200 комплектів зимової військової форми. Окрім того, передано 1200 пар сезонних теплих шкарпеток, які придбали за кошти працівників міської ради. Дякую усім, хто не втомлюється і щодня допомагає Збройним силам України. Допоки наші воїни мужньо боронять Україну – Тернопіль продовжує бути надійним тилом і допомагає нашим захисникам», – відзначив міський голова Сергій Надал.

Нові кіборги

«Саме за стійкість і незламність, за здатність захищати українську землю до останньої краплі крові українських захисників назвали кіборгами. Після повномасштабного вторгнення, подвиги кіборгів Донецького аеропорту повторили Герої Азовсталі, Герої Ізюму та Лиману, Герої Херсона та Куп’янська, Герої Бахмута та Соледару. Сьогодні всі наші захисники – Герої-кіборги, бо воюють так само завзято та професійно. Женуть московську наволоч з нашої святої української землі. Нація кіборгів вистоїть і переможе», – заявив Сергій Надал.

Зимова форма та шкарпетки для кіборгів

Також міський голова розповів, що Тернопіль продовжує підтримувати та допомагати нашим кіборгам. Наше місто виконує своє зобов’язання забезпечити теплим військовим одягом захисників-тернополян.

Нагадаємо

Нещодавно з кількаденного рейсу повернулись водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя», які доставили новорічно-різдвяні подарунки та посилки для наших захисників на фронт. Разом з ними на Харківському та Донецькому напрямках працювала мобільна стоматологія. За час цієї поїздки лікарі-волонтери безкоштовно надали стоматологічну допомогу понад 70 військовослужбовцям.

Читайте також:
«Допомога армії від Тернополя» доставила вантажі нашим Героям на Харківському та Донецькому напрямку