Середа , 24.04.2024

Як обрати та де купити якісний посуд

Сьогодні немає проблеми в тому, аби купити якісний посуд. Проте його слід вміти відрізняти від всього, що вам запропонують.

Великий асортимент якісного посуду можна знайти в інтернет-магазині Posudmeister, де за посиланням posudmeister.ua/ua/brands-kuchenprofi представлено всі наявні позиції.

Проте, давайте про все по порядку.

Як обрати якісний посуд

Кухонний інвентар – посуд – це далеко не тарілки єдині. До цієї категорії належать столові прибори, засоби для приготування їжі, різноманітні елементи, які дозволяють полегшити процес очищення їжі, її розділки тощо.

Обираючи посуд, особливо, якщо ви хочете придбати якісні товари, слід зважати на ряд факторів. Зокрема, експерти радять звертати увагу на:

  1. Призначення. Звісно ж, тушкувати овочі з м’ясом можна і в сковороді, проте відповідна каструля зробить це набагато краще.
  2. Матеріал. Якщо це тарілки, склянки – скло, порцеляна, кераміка, якщо ж елементи для приготування їжі – нержавіюча сталь, чавун, закалене скло тощо.
  3. Термовитримка. Далеко не весь посуд може витримувати високі чи наднизькі температури. Тому, завчасно дізнайтеся термічну стійкість того чи іншого приладу. Якщо ж цього не зробити, то посуд може тріснути під дією високої (у духовій шафі чи при заварюванні чаю) чи низької (при заморожуванні) температур.
  4. Особливості. Багато сучасного посуду для приготування їжі мають вмонтовані датчики температур, термостійкі ручки (можна використовувати такий посуд і для запікання), семишарове дно тощо.
  5. Відповідність до плити. Це стосується лише індукційних плит.
  6. Виробник. Беззаперечними лідерами тут є німецькі бренди. Їхній посуд може служити не просто роками, а десятиліттями!

Важливо: якісний посуд не може коштувати дешево!

Де купити якісний посуд

Як уже зазначалося, купити посуд можна в інтернет-магазині Posudmeister. Серед переваг дилера слід виділити наступне:

  1. Великий асортимент якісних товарів. Зокрема, тут представлена найкраща порцеляна посуда.
  2. Гарантія якості на кожен товар.
  3. Приємні ціни. На деякі категорії нижчі, ніж у конкурентів, завдяки прямій співпраці з виробниками.
  4. Швидка доставка – за наявності товару на складу – до п’яти діб по Україні.
  5. Можливість обміну чи повернення.
  6. Велика програма лояльності – постійні акції, знижки, бонуси та подарунки.
  7. Зручна оплата – при отриманні, або по перерахунку під час оформлення замовлення.

Як бачимо, посуд – це не лише тарілки та склянки. Тому, обираючи інвентар до кухні слід бути особливо уважним. Тим паче, якщо хочете знайти якісні товари. Тут на допомогу приходить інтернет-магазин Posudmeister. Великий вибір продукції, приємні ціни, програма лояльності і не тільки – ось що чекає на вас тут.