Четвер , 25.04.2024

Інвалідний візок: як обрати та де купити

Сьогодні тема інвалідності дещо табуйована. Точніше, суспільство її уникає, допоки це не торкнеться конкретного індивідуума.

Проте, говорити треба, аби не тільки бути готовим до трагічного, але й знати, як і чим допомогти людям з обмеженими можливостями.

Тому в цьому матеріалі ми розповімо, як обрати інвалідний візок та де його найкраще купляти. Забігаючи наперед, слід зазначити, найбільший вибір засобів для реабілітації можна знайти на сайті baldinelli.ua.

Як обрати інвалідний візок

Інвалідний візок – це чи не найнеобхідніший реабілітаційний засіб, який тільки може бути. Його використовують не тільки люди, які не можуть пересуватися самотужки, але й для перевезення важкохворих в межах лікарні тощо. Наприклад, для транспортування пацієнта при свідомості в операційну чи вагітну жінку в родову залу.

В деяких випадках інвалідні візки є на базі лікарні (для внутрішнього користування), проте більшість людей повинні знайти та купити їх самостійно. В такому разі слід знати, як їх правильно підібрати.

Загалом, експерти радять звертати увагу на такі параметри:

  1. Вага людини. Інвалідний візок – доволі делікатна конструкція, яка розрахована на певний діапазон навантажень. Так, якщо вага людини понад 100 кг, знадобиться візок з посиленим каркасом. Якщо вага понад 150 кг – слід обирати спеціальне сидіння, яке не просідатиме та не створюватиме проблем з кровообігом.
  2. Ширина сидіння. Потрібно відштовхуватися від об’єму тазу людини, яка сидітиме у візку. Людині не повинно бути тісно, але й не занадто вільно.
  3. Підніжки, підлокітники, підголівники та інші елементи. Вони роблять візок комфортним, зменшуючи тиск на деякі частини тіла.
  4. Тип візка. Є ручний – коли людина повинна вручну крутити колеса, та механічний – візок рухається завдяки моторчику.

Додатково слід звертати увагу на загальну ширину візка, його вагу, колеса тощо.

Важливо: візок повинен бути комфортним для людини, яка в ньому перебуватиме. Навіть мінімальний дискомфорт може призвести до затікання, атрофії м’язової тканини та інших проблем зі здоров’ям.

Де купити

На жаль, інвалідний візок не входить в перелік засобів, які видає держава. Тому про нього слід подбати самому. Для цього можна стати в чергу в волонтерський центр (інколи час очікування може , або ж купити візок в магазині Baldinelli.

Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент реабілітаційних товарів.
  2. Зручний пошук на сайті (для цього зроблено чимало категорій та параметрів для відбору товару).
  3. Приємні ціни – нижчі, ніж у конкурентів завдяки прямій співпраці з виробниками.
  4. Швидка відправка товарів – в день підтвердження замовлення.
  5. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  6. Гарантія якості на кожен товар.
  7. Можливість обміну чи повернення.
  8. Часті знижки, бонуси та акції.
  9. Велика програма лояльності для постійних клієнтів.

Як бачимо, інвалідний візок – річ необхідна. Проте подбати про нього слід самотужки. Тут вам на допомогу прийде інтернет-магазин Baldinelli. Вам запропонують приємні ціни, великий асортимент товарів, швидку доставку і гарну програму лояльності!