П’ятниця , 29.03.2024

Переваги ліжок із дерева

Один із найпоширеніших видів меблів для спальні — це дерев’яні ліжка. Вони залишаються незмінною класикою вже не одне століття.

дерев'яне ліжко

Якісні ліжка із дерева додадуть інтер’єру вишуканості й забезпечать комфортний сон.

Чому варто купити дерев’яне ліжко?

Головна перевага меблів із дерева — безпечність. Цей натуральний матеріал є гіпоалергенним і не має шкідливого впливу на здоров’я людини.

Інтернет-магазин LUXmebli пропонує ліжка, для виготовлення яких використовуються екологічно чисті породи дерева:

  • сосна — стильний матеріал, що легко обробляється і не деформується у процесі експлуатації;
  • вільха — стійка до вологи деревина, яка не вбирає сторонніх запахів;
  • бук — міцний матеріал, вироби з якого вирізняються довговічністю і презентабельністю.

Кожне дерев’яне ліжко — це оригінальний виріб, адже натуральне дерево має неповторний природний рисунок. Додати ексклюзивності допоможе й широка колірна гама. Зокрема, у магазині LUXmebli можна вибрати ліжко на будь-який смак: від білого до відтінку венге.

Дерев’яні меблі для спальні поєднують практичність і естетичність: вони здатні витримувати великі навантаження та водночас надають інтер’єру презентабельності.

Ще одна перевага — простота догляду: щоб ліжко мало акуратний вигляд, достатньо просто видаляти з нього пил та берегти його від підвищеної вологості.

Яку модель вибрати?

Інтернет-магазин LUXmebli пропонує не лише класичні дерев’яні ліжка. У каталозі ви знайдете варіанти на будь-який смак:

  • Двоярусні ліжка. Їх часто купують для готелів, хостелів, дитячих кімнат і невеликих квартир. Такі меблі дають можливість раціонально використовувати простір, а моделі з додатковими ящиками забезпечують місце для зберігання речей. Якісні двоярусні ліжка оснащені бортиками, які запобігають травмам, і міцними сходами.
  • Моделі з м’яким узголів’ям. Вирізняються вишуканим дизайном, травмобезпечністю і підвищеним комфортом. М’яке узголів’я виконує також звукоізоляційну функцію, знижуючи рівень сторонніх шумів.
  • Ліжка з ДСП. Стійкі до вологи, перепадів температури та шкідників, мають однорідну структуру.
  • Моделі з МДФ. Вирізняються міцністю і стійкістю до механічних впливів, вологи та змін температури. Як і вироби із ДСП, мають оптимальне співвідношення ціна-якість, що робить їх популярними серед покупців.

Залишається лише визначитися з моделлю, розміром і кольором, а в разі виникнення питань можна звернутися до фахівців, які допоможуть із вибором.