П’ятниця , 19.04.2024

Сережки хрестики – красивий захист чи захищаюча краса

Існує сотні різновидностей сережок. До речі, як показує статистика, саме сережки – це один із найпопулярніших видів ювелірних прикрас.

Такі аксесуари купують всі навіть чоловіки (правда вони носять одну сережку а не пару). Майстри створюють безліч варіантів і пропонують різні дизайнерські рішення.

Складно зробити вибір. Але якщо ви хочете щоб прикраса ще й стала вашим оберегом зверніть увагу на сережки хрестики. Спеціалісти Злато допоможуть вам оцінити все різноманіття моделей. Але навіть на фото видно наскільки це рішення оригінальне.

Під будь-який стиль

Саме так. Сережки хрестики впишуться в любий образ. По-перше, вони підходять як юним модницям так і солідним панянкам. Також сережки в такому виконані гармонійно поєднуються з іншими аксесуарами і доповнюють будь-який наряд. Тобто підібрати вийде екземпляр і під вечірню сукню і під спортивний стиль. Адже асортимент величезний і відрізняються доступні моделі по таким параметрам як:

  1. Розмір;
  2. Матеріал що використовуються для виготовлення;
  3. Декоративне оформлення;
  4. Тип сережок;
  5. Ціна.

До речі цінова політика мануфактур дуже демократична. Це дозволяє обрати варіант який не тільки припав до смаку але і вписується в бюджетні рамки.

Бренди пропонують колекції бюджетні, в середньому сегменті і преміальні взірці. Від чого це залежить? Від розмірів ваги, типу металу (золото/срібло), наявності декору (дорогоцінне каміння), складності виконання.

Головне, що рішень є багато на всі смаки і бюджети.

Щодо дизайну, то тут теж є вибір і немаленький. Так це можуть бути як сережки висюльки, так і гвоздики, моделі з англійською застібкою або французькою.

Унікальність аксесуару заключається не тільки в тому що він універсальний, тобто підходить всім і під будь-який образ, а й у його багатофункціональності.  Тобто аксесуар і є прикрасою, і оберегом, бо захищає від негативу зовнішнього світу і темних сил.

Складно визначити який саме варіант привертає більше уваги. Бо цікаво виглядають і моделі із золота і варіанти із срібла.

Для різноманіття золотих варіацій використовують різні сплави. Саме тому придбати сережки хрестики є можливість у червоному, білому, жовтому і навіть рожевому кольорі. Щодо срібних, тут теж є з чого обирати. Бо майстри використовують такі покриття як позолота, родій і чорніння. Отже рішень багато і кожне з них варте уваги.

Експерти Zlato гарантують що будь-яка модель у такому виконанні буде виглядати стильно і додасть вашому образу оригінальності. Ну а те що сережки хрестики ще й будуть захищати вас від недоброго ока – це додатковий бонус яким варто скористатися. Тим більше що з моди такі версії не виходять же багато років і навряд чи вийдуть. Отже це вдале придбання і для себе і на подарунок.

One comment

  1. Обираючи намисто чи кулон з бурштину ви отримуєте не тільки естетичну красу, але й позитивний вплив на ваше енергетичне поле. Бурштинові вироби створюють природну гармонію та баланс, допомагають зняти напругу і стрес, а також покращити загальний стан організму. Крім того, бурштин вважається символом відновлення та внутрішнього збудження. Він допомагає заспокоїтися, зосередитися та зберегти емоційну рівновагу.