Вівторок , 23.04.2024

СПА: рай для тіла й духу

СПА-процедури – це не лише комплексний догляд за тілом та обличчям, а й справжня філософія здорового духу.

Користь СПА-процедур була відома ще в Давній Елладі. Патриції та патриціанки відпочивали та отримували масаж; лікувалися, використовуючи воду, каміння та дари природи, раділи відновленню.

Історія та переваги СПА

Існує версія, що абревіатура «СПА» виникла від латинського «sanitas pro aqua», що в перекладі означає «здоров’я за допомогою води». Ознайомитись із розмаїттям СПА-процедур та обрати найбільш привабливу можна на сайті https://trystyhii.com.ua/services/spa/.

Переваги СПА – наступні:

  • розслаблення;
  • догляд за шкірою обличчя та тіла, волоссям;
  • відпочинок;
  • порятунок від целюліту;
  • корекція фігури;
  • робота над гармонією тіла та духу.

Сучасні СПА-процедури різних видів пропонує оздоровчий центр у Львові. Активно використовуються можливості контрастних душів, сауни у поєднанні з аромаслами, травами, гарячим камінням, бальзамами. Все це спрямоване на подолання наслідків гіподинамії. Нажаль, сучасні люди схильні до малорухливого способу життя, що негативно впливає на стан суглобів, хребта, нервової системи.

Які переваги СПА-терапії?

  1. Поліпшення стану організму шляхом корекції роботи кровоносної, лімфатичної систем. У поєднанні з правильним харчуванням, заняттями спортом СПА може дати відмінний результат.
  2. Виведення токсичних речовин, очищення організму.
  3. Візуальний ефект, заснований на корекції естетичних проблем, включаючи омолодження шкіри та підвищення її тонусу. Після відвідування СПА клієнти відзначають покращення кольору обличчя, підвищення тургору шкіри, а сам організм перебуває в тонусі.
  4. Зміцнення імунітету, що особливо важливо восени та взимку, коли не вистачає необхідних вітамінів.
  5. Робота над психоемоційним станом, що дозволяє відволіктися від проблем повсякденного життя, стресів, депресії.

Фактично, СПА-терапія – багатогранне поняття, яке включає грамотну організацію простору. Це впливає на людське життя у цілому: на фізичне, емоційне та душевне здоров’я, творчий потенціал та соціальні відносини.

Навіщо відвідувати СПА?

Базове завдання СПА-процедур – поєднання оздоровлення та розслаблення організму з використанням сучасної косметики. У перелік процедур входить:

  • відвідування сауни або хаммама, лазні для очищення тіла;
  • проведення масажів;
  • пілінги для обличчя та обгортання для тіла;
  • програма детоксикації, масажі та терапії із застосуванням дарів природи – трав, каміння, свічок, аромамасел.

Одна з переваг СПА-процедур – практично повна відсутність протипоказань. Терапія підходить як представницям прекрасної статі, так і брутальним чоловікам, забезпечуючи фізичне та духовне відновлення, приплив позитивних емоцій, розслаблення.