П’ятниця , 26.04.2024

У Кутківцях п’яний водій розтрощив шість автомобілів (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода за участі нетверезого водія трапилася у понеділок, 27 лютого, у Тернополі в мікрорайоні Кутківці.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Тернопільської області.

“Учора на спецлінію 102 звернулися мешканці одної з багатоповерхівок на вулиці Петра Батьківського та повідомили, що нетверезий водій пошкодив 6 припаркованих автомобілів.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, де виявили водія автомобіля Citroen, який ледь тримався на ногах, та розтрощені автівки”. – йдеться у повідомленні.

Як зазначають патрульні, водій не постраждав, але мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1,38 проміле алкоголю в крові водія.

На керманича патрульні склали відповідні адмінматеріали та вилучили посвідчення водія. Рішення по справі прийматиме суд.

За скоєне йому загрожує 17000 грн штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Ну і звісно, ж порушникові доведеться відшкодувати завдані збитки добровільно або в судовому порядку.
І ще один момент. Про це не пишуть у прес-релізах, але так відбувається на практиці – якщо водій призовного віку, то йому швидш за все також видадуть повістку із запрошенням відвідати військкомат.

Читайте також:
В аварії поблизу Тернополя загинув пішохід