Субота , 20.04.2024

У Тернополі чоловіка оштрафували за торгівлю шкарпетками у недозволеному місці

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для місцевого жителя за здійснення торгівлі у невідведених для цього місцях.

шкарпетки

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 27 липня 2022 року у місті Тернополі. На вулиці Тарнавського чоловік здійснював торгівлю промисловими товарами, а саме шкарпетками по ціні 15 грн. за 1 пару у невідведеному для цього місці.

За це на нього склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами).

У судовому засіданні чоловік своєї провини не визнав, пояснював, що таку торгівлю у цьому місці здійснював не тільки він. Просив врахувати намір виручені внаслідок торгівлі кошти передати на допомогу ЗСУ, а також на його утриманні хворої дружини та двох малолітніх дітей.

Вислухавши пояснення та дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні інкримінованого адміністративного порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 102 гривні з конфіскацією предметів торгівлі. Сорок чотири пари шкарпеток конфіскували в дохід держави. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
Майже три проміле: поблизу Підволочиська спіймали п’яного водія вантажівки