П’ятниця , 26.04.2024

Вантажні шини Carleo для комерційного та приватного транспорту

Китайський бренд Карлео представляє максимально повну колекцію покришок, розрахованих на високі навантаження та інтенсивну експлуатацію.

В асортименті виробника знайдуться шини для різних типів вантажівок та фур, а також сільськогосподарських та будівельних машин. Вся продукція Carleo зручно розділена на категорії та групи, тому підібрати нові колеса можна за кілька хвилин.

Більшість асортименту складають вантажні шини. Вони можуть похвалитися міцністю та витривалістю, довговічністю та стійкістю до зносу. Щоб зміцнити каркаси, інженери бренду забезпечили їх сучасними металевими кордами. Однак у той же час розробники подбали про таку характеристику, як пластичність шин. Чим м’якше колеса проходять через нерівності дорожньої поверхні, тим вищий рівень комфорту водія та пасажирів. Також це важливо і для тих, хто використовує гуму Carleo для вантажних перевезень – плавний хід автомобіля забезпечить збереження крихких вантажів.

Як замовити шини Carleo в Україні

Найпростіше отримати покришки виробництва Карлео, оформивши заявку на сайті інтернет-магазину Guma.ua. Тут не тільки найпопулярніші моделі та типорозміри, а й зручна система фільтрів. Налаштувавши автоматичний вибір, можна за кілька хвилин знайти ідеальну гуму для будь-якого транспортного засобу. Крім призначення шини Carleo розділені на групи за сезонністю: літні, зимові та всесезонні. Експерти говорять про те, що використовувати гуму потрібно чітко за рекомендаціями виробника. Незважаючи на те, що всесезонні покришки містять термостійкі присадки широкого спектру дії, вони все ж таки не можуть повною мірою замінити собою зимові та літні. Найкраще вони працюють восени та навесні, коли погода нестійка і часто змінюється.

Зимові надійно захищені від ковзання, пробуксувань та заметів на засніженій та зледенілій трасі. Такі колеса є гарантією безпеки як на відносно коротких міських маршрутах, так і під час міжміських подорожей.

Літня гума Carleo виготовлена з додаванням термоприсадок, які оберігають компаунд від перегріву. Тільки такі покришки зможуть витримати регулярні поїздки розжареним асфальтом.

Щоб правильно підібрати колеса для кожної осі вантажного транспорту, варто навчитися візуально по дизайну визначати тип кожної моделі. Покришки для кермової осі зазвичай мають малюнок з поздовжніх ребер жорсткості, які перемежовуються кільцевими дренажними каналами. Шини для провідних коліс навпаки відрізняються блоковим типом дизайну. Причіпні моделі зовні схожі на кермові, проте значно відрізняються від них за характеристиками, параметрами, індексами навантаження та ціною.