Субота , 27.04.2024

Який будівельний пилосос обрати: з мішком чи без?

По завершенню ремонтних робіт у квартирі чи домі не обійтися без прибирання, в якому найкращими помічниками стануть промислові будівельні порохотяги. Вони бувають з мішком і без нього.

Якісні порохотяги будівельні можна придбати на сайті інтернет-магазину TeRem: https://terem.ua/ua/g103433980-pylesosy-stroitelnye. Всі товари сертифіковані та відповідають міжнародним стандартам якості, тому будуть тривалий час виконувати свою функцію. Також пилососи мають офіційну гарантію від виробника.

Пилососи будівельні з мішком

Можна придбати пилососи будівельні з мішком тканинним чи паперовим. Тканинні мішки є багаторазовими. Після виконання роботи із нього сміття витрушується, а сам мішок зручно прати та сушити. Таким чином, можна заощадити.

Паперові аналоги є одноразовими, але вони відмінно утримують мікрочастинки, що дозволяє зробити повітря чистим. Але велике будівельне сміття може порвати його стінки. Цей варіант мішків можна відразу викидати на звалище. Наступного разу використовується новий.

Промислові будівельні порохотяги без мішка

Найбільш актуальними є промислові будівельні порохотяги без мішка з циклонами контейнерами, сміття в яких збирається завдяки відцентрованій силі. Особливістю такого виду агрегату є підвищений рівень шуму, оскільки частинки, потрапляючи до контейнера, стикаються із його стінками. Вони ідеально підходять для збору води чи великого сміття.

Також існують пилососи з аквафільтром, пропускаючи мікрочастинки та сміття через воду, яку треба періодично змінювати.

Які пилососи будівельні краще

Плануючи придбати пилососи будівельні варто врахувати типи збірника. Моделі з мішком коштують дешевше аналога без нього. Мішки просто змінювати, але про їх наповнені швидко втрачається потужність, витратні матеріали необхідно змінювати вчасно. До того ж під час очищення багаторазового мішка створюється дискомфорт.

Порохотяги без мішка набагато гігієнічніші, а очищувати контейнери набагато простіше. Фільтр  також легко очищувати. Наповненість контейнера не відображається на потужності. Хоча коштують такі моделі дорожче.

При виборі обладнання в першу чергу треба звернути увагу на потужність, оскільки цей параметр впливає на ефективність виконання роботи. Не менш важливим критерієм є й обсяг пилозбірника.