П’ятниця , 29.03.2024

Дитячі речі оптом: як обрати та де купити

За останні кілька місяців ціни суттєво зросли. Це стосується абсолютно всього, зокрема, одягу. Ба більше, по незрозумілій логіці дитячий одяг вартує дорожче, а тому й витрачатися на нього слід більше.

Проте тут на допомогу приходять магазини оптової торгівлі. До прикладу, на сайті https://kidopt.com.ua/ представлений великий асортимент дитячих товарів за приємними цінами.

Сьогодні ми розкажемо про переваги оптових закупівель та де їх робити найкраще.

Дитячі речі оптом: як обирати та які переваги

Оптові продажі – це реалізація мінімум трьох одиниць одного товару в одні руки. Для деяких магазинів це число сягає позначки від п’яти одиниць всієї розмірної/колірної лінійки. Здавалось би, навіщо купляти стільки однакових речей, тільки якщо ви не батьки трійнят?

А ось які цьому переваги:

  1. Великі знижки. Виробники одягу продають товари оптом майже по собівартості. А тому, за три-п’ять одиниць ви можете заплатити так само, як за один товар в модному бутику.
  2. Великий вибір. Оптові виробники чи то склади пропонують тисячі видів товарів, аби привернути увагу найвибагливіших покупців.
  3. Можливість заробляти. Частину товарів можна перепродувати в інтернеті.

Проте, купуючи одяг оптом слід знати, на що звертати увагу. А саме:

  1. Якість. Нею часто нехтують, пропонуючи людям найменшу вартість.
  2. Умови продажу. Йдеться про те, за якими саме параметрами створюють оптові «пакети». Тобто, за різними розмірами, за різними кольорами тощо.
  3. Виробник. Найдешевші товари – це найчастіше Туреччина та Китай. Проте, якщо вам важлива якість – шукайте вітчизняного виробника.

Важливо: слід звертати увагу на всі нюанси одночасно. Також не нехтуйте відгуками – як про виробників, так і про дилерів.

Де купити

Не обов’язково шукати склади, виробників тощо. Магазин Kidopt пропонує великий асортимент товарів за умовами оптових закупівель.

Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент якісних товарів.
  2. Багаторічний досвід роботи на українському ринку.
  3. Приємні ціни – нижчі, ніж у конкурентів.
  4. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  5. Швидка доставка – до п’яти діб (робочі чи вихідні).
  6. Можливі обмін чи повернення – за збереження товарного виду та квитанції про оплату.
  7. Велика програма лояльності для постійних клієнтів.

Як бачимо, сьогодні найкращий спосіб економити кошти на одязі – це оптові закупівлі, які ще й дозволяють заробляти, перепродуючи товари в мережі інтернет. Головне, знайти перевіреного дилера та виробника.