Вівторок , 19.03.2024

Інвертор для сонячних панелей: як обрати та де купити

Сьогодні все більше людей переходить на зелену енергію, яку добувають з різних джерел. І найпопулярнішими є саме сонячні панелі.

Їх можна встановлювати не лише у промислових масштабах, але й для домашнього вжитку. Проте, в такому випадку слід отримати необхідні дозвільні документи та закупити всі прилади.

Одним з найнеобхідніших є власне інвертор. Саме він дозволяє конвертувати отриману сонячну енергію в кіловати (а може й мегавати), аби в подальшому їх можна було використовувати для забезпечення всіх потреб. У цьому матеріалі ми розповімо, як обрати компактні сонячні інвертори та де їх можна купити.

Як обрати інвертор для сонячних панелей

Як ви вже зрозуміли, сонячні панелі – доволі специфічні, а тому потребують відповідної допоміжної апаратури, зокрема, інверторів. Обираючи такий тип обладнання, експерти радять звертати на такі параметри:

  1. Потужність. Йдеться про номінальну потужність сонячних панелей та самого інвертора, або ж про максимальний обсяг енергії. Ці параметри повинні відповідати як зі сторони СП, так і допоміжної апаратури. В іншому випадку ви можете не лише не отримати конвертування в кіловати, але й «спалити» інвертор та сонячні панелі через різкі перепади енергії.
  2. Загальні технічні характеристики. Тут слід враховувати значення напруги старту, постійного струму, потужності тощо. Найкраще з цим допоможуть розібратися консультанти Sun-Energy.
  3. Максимальний струм в ланцюзі та максимальна напруга в ланцюзі. Ці параметри визначаються за максимально граничної температури в -25. Отриманий результат – це показник, який може витримувати інвертор при генерації сонячною станцією.

Важливо: додатково слід враховувати загальну кількість модулів сонячних панелей відповідно до номінальної потужності.

Де купити інвертор для сонячних панелей

Інвертор для сонячних панелей можна придбати лише в профільному магазині, яким є інтернет-маркер Sun-Energy. Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Гарантія якості на всю продукцію.
  3. Ціни нижчі, ніж у конкурентів.
  4. Швидка доставка – до трьох діб.
  5. Оплата на карту чи готівкою при отриманні.
  6. Можливість обміну та повернення.
  7. Знижки для постійних та оптових покупців.

Як бачимо, сьогодні зелена енергія стає все більш популярною. Особливо це стосується сонячної енергії та сонячних панелей. Проте, щоб конвертувати отриману енергію в кіловати, слід мати спеціальний інвертор. Купити його можна в інтернет-магазині Sun-Energy. Тут ви знайдете великий асортимент профільних товарів за приємними цінами.