Вівторок , 23.04.2024

Нардеп з Тернопільщини став учасником смертельної ДТП

Народний депутат з Тернопільщини Володимир Гевко став учасником дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

Про це у неділю ввечері повідомив сам народний обранець на свої сторінці у Facebook.

“Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли”. – йдеться у дописі Володимира Гевка.

Нардеп запевнив, що з перших хвилин ДТП співпрацює зі слідством.

“Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях”, – підкреслив він.

Нардеп також приніс співчуття й вибачення близьким загиблого.

“Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе”, – написав він.

Наразі невідомо чи винен нардеп в ДТП, а чи аварія сталася не з його вини. Поліція про даний інцидент інформації поки не подавала.

Нагадаємо, Володимир Гевко у 2019 році, балотуючись від партії “Слуга народу”, був обраний народним депутатом України по виборчому округу №167, який включає у себе колишні Борщівський, Заліщицький та Чортківський райони.

Читайте також:
У Почаївській лаврі розпочато процеси щодо повернення майна держави, – Ткаченко