П’ятниця , 26.04.2024

Оренда авто у Львові: переваги та де замовити послугу

З кожним днем все більше міст в Україні пропонують послугу оренди авто та інших транспортних засобів. Це чудовий спосіб, завдяки якому гості міста можуть спокійно пересуватися «власним» транспортом без суттєвих на те витрат.

Сьогодні ми розповімо про те, якою є оренда авто y Львові, її переваги та де замовити послуги.

Переваги та недоліки оренди авто

Як уже зазначалось, з кожним днем послуга оренди автомобіля стає все популярнішою. І це не дивно, адже переваги цього виду послуг наступні:

  1. Можливість комфортного пересування в чужому місці.
  2. Постійна (за потреби) зміна марок авто.
  3. Відсутність необхідності ремонтувати автомобіль та проходити техогляд (орендар відшкодовує лише поломки, які виникли в разі неуважної експлуатації – при аваріях тощо).
  4. Легше та швидке оформлення оренди – більшість компаній укладають договір лише за наявності паспорта та попередньої оплати.

З недоліків – лише оплата самої послуги оренди (проте ця сума ніщо, у порівнянні з доглядом за власним авто). Також вкрай рідко орендар може натрапити на недобросовісні компанії, які вимагатимуть додаткових грошових стягнень. Проте наразі в Україні такі орендодавці не виявлені.

Де замовити послугу

Однією з найпопулярніших компаній, яка надає в оренду транспортні засоби, є Rental. Серед переваг фірми слід виділити:

  1. Кількарічний досвід роботи на міжнародному ринку – компанія надає свої послуги майже в усіх великих містах України, а також у Польщі.
  2. Великий вибір орендованих автомобілів – понад дві сотні машин різних класів – від економ до люксових моделей.
  3. Приємний діапазон цін. Добова вартість оренди залежить від обраного транспортного засобу та загальної кількості днів користування (чим більше, тим менша добовартість). Ціни коливаються від 800 до 4800 грн за день оренди.
  4. Зручний пошук авто – на сайті за категоріями, чи безпосередньо в офісі компанії.
  5. Мінімальні вимоги до орендарів – старше 21 року та стаж водіння від 2-х років.
  6. Швидке оформлення оренди – клієнт підписує договір та вносить суму застави (залежить від вартості автомобіля).
  7. Можливість замовлення авто на сайті компанії. В такому випадку слід вказати марку авто, місто та дні, на які бронюєте транспортний засіб.
  8. Велика програма лояльності для постійних клієнтів.

Як бачимо, сьогодні оренда автомобілів лише набирає популярності в Україні. Попри це своєрідним лідером ринку є компанія Rental, яка пропонує великий вибір транспортних засобів, приємні ціни, мінімальні вимоги до орендарів та швидкі умови оформлення договору.