Вівторок , 19.03.2024

Поблизу Підволочиська перекинувся автобус з 25 пасажирами

Дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса, в якому перебували двоє водіїв та 25 пасажирів, трапилася 28 березня на межі Тернопільської та Хмельницької областей.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

До ліквідації наслідків аварії залучалися рятувальники з двох областей.

Сьогодні вранці, близько 10:25, на трасі М-30 на межі Тернопільської та Хмельницької областей перекинувся автобус “Neoplan”, сполученням “Варшава – Одеса”.

За інформацією заявника аварія трапилася на об’їзній поблизу селища Підволочиськ.

До місця надзвичайної події негайно було направлено черговий караул 3-го державного пожежно-рятувального загону (м. Підволочиськ Тернопільського району) та відділення аварійно-рятувальної частини на спеціальній аварійно-рятувальній машині. Про випадок повідомлено служби взаємодії.

До рятувальної операції були задіяні 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. Окрім підрозділів ГУ ДСНС України у Тернопільській області залучався черговий караул 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, з м. Волочиськ Хмельницького району.

За попередньою інформацією, в автобусі перебували 2 водії та 25 пасажирів, з них 2 дитини. Внаслідок ДТП – травмовано 6 осіб, з них 2 врятовано підволочиськими підрозділами.

Обставини виникнення ДТП встановлюються. Подія перебуває на контролі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Читайте також:
На Тернопільщині зіткнулися три автомобілі. Двоє людей травмовано