Вівторок , 19.03.2024

У Тернополі підприємець спалив три автомобілі колишніх бізнес-партнерів

Організовану групу, яка підпалили три автомобілі колишніх бізнес-партнерів, судитимуть організовану групу на Тернопільщині.

Про це сьогодні, 27 березня, інформують у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури.

“Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальні акти стосовно організованої групи з 4 осіб, які умисно знищили майно колишніх бізнес-партнерів (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263,  ч. 2 ст. 307 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

Розслідуванням встановлено, що один із обвинувачених разом з потерпілими мали спільний бізнес – готельний комплекс у м. Тернополі, але в процесі спільної діяльності між ними виникли розбіжності у бізнесових питаннях. Вважаючи дієвими злочинні методи впливу, бізнесмен створив групу для пошкодження майна колишніх бізнес-партнерів.

До вчинення протиправних дій організатор залучив двох виконавців та пособника, які впродовж вересня – грудня 2022 року умисно вчинили підпали елітних автомобілів марки Mercedes-Benz E220D, BMW X5 та Mercedes-Benz GLA 250, що належать потерпілим та їх близькому оточенню.

З метою забезпечення відшкодування шкоди потерпілим на майно організатора підпалів накладено арешт на суму 35 млн грн.

Завершено досудове розслідування, яке здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Читайте також:
У Тернополі судитимуть колишнього правоохоронця, який попався на хабарі у розмірі 900 доларів