Вівторок , 23.04.2024

Як обрати та де купити акумулятор для авто

Автомобільний акумулятор – одна з найважливіших деталей в транспортному засобі, адже завдяки йому працює вся електроніка й, відповідно, заводиться машина.

Термін служби акумулятора, залежно від його виду та умов експлуатації, триває від чотирьох до восьми років. Проте, аби все працювало справно, слід знати, як обрати та де купити цей пристрій.

Забігаючи наперед, слід зауважити, що великий вибір акумуляторів (і не тільки) можна знайти в інтернет-магазині Ecoline-mt.

Як обрати акумулятор для авто

Як уже зазначалося, акумулятор приводить в дію всю електроніку автомобіля, а тому повинен чітко відповідати всім заявленим характеристикам.

При вибору автомобільного акумулятора експерти радять звертати увагу на такі параметри:

  1. Тип акумулятора. Всього вони діляться на:
    1. мотоциклетні, скутерні. Мають 6В.
    2. автомобільні легкові на 12В.
    3. для вантажних транспортних засобів – 24 В.
  2. Принцип обслуговування акумулятора:
    1. не потребують обслуговування. Вони не підлягають ніяким маніпуляціям та ладні прослужити від 4 до 6 років, залежно від умов експлуатації.
    2. потребують незначного обслуговування. Йдеться про періодичне – кожні 6-12 місяців – додавання дистильованої води.
    3. потребують постійного обслуговування. Власник повинен постійно контролювати рівень дистильованої води, періодично поповнюючи її запаси в акумуляторі.
  3. Номінальна ємність – А/год. Тут все залежить від об’єму двигуна транспортного засобу. Так, якщо цей показник сягає до 2,0 л, то слід використовувати акумулятор 40-50 А/год, якщо понад 3,5 л – то від 70 А/год до понад 100 А/год.
  4. Розмір. Не обов’язково купляти оригінальні акумулятори (тобто, від виробника конкретної марки авто), проте в такому випадку слід звіряти розміри приладу з пазами для його кріплення та встановлення в машині.

Де купити

Сьогодні є чимало магазинів, де можна купити автомобільний акумулятор, проте найкращим варіантом є інтернет-сервіс Ecoline-mt.com.ua. Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів – не тільки акумулятори.
  2. Зручний пошук на сайті.
  3. Приємні ціни.
  4. Швидка доставка поштою.
  5. Оплата готівкою чи по перерахунку.
  6. Можливість обміну та повернення.
  7. Гарантія на кожен товар.

Як бачимо, від акумулятора залежить робота всього автомобіля. Саме тому до його вибору слід підійти максимально скрупульозно. Купити акумулятор можна в інтернет-магазині Ecoline-mt.com.ua. Тут ви знайдете великий асортимент товарів, приємні ціни і не тільки!