Вівторок , 07.05.2024

Ігрова приставка: як обрати та де купити

Сьогодні все більшої популярності набувають ігрові приставки. Їх є чимала кількість, а тому геймерам є де розгулятися.

Проте, перш ніж переходити на такий вид задоволення, слід знати, яку приставку обрати та на що звертати увагу. Про це ми сьогодні і поговоримо.

Як обрати ігрову приставку

Як уже зазначалося, сьогодні ринок геймінгу різниться величезним різноманіттям. Особливо це стосується ігрових приставок, які здатні затьмарити будь-який смартфон і навіть ігровий комп’ютер. І це не дивно, адже спеціалізовані консольні виготовлені під геймерські вимоги та не мають в собі нічого зайвого.

Проте, в такому випадку їх слід правильно обирати. Загалом, експерти радять звертати увагу на такі параметри:

  1. Тип консолі. Загалом, всі ігрові приставки діляться на:
    1. стаціонарні. Під’єднуються до ПК чи телевізора та мають різноманітні доповнення.
    2. портативні. З вигляду – як смартфон або планшет. Вже містять у собі певну кількість ігор та віддалено нагадують знайомий всім тетріс.
  2. Підтримка ігор. На деякі консолі ігри не встановлюються, а юзати можна лише певний набір. Проте більшість консолів дозволяють скачувати або під’єднуватися до різних ПО. Всі особливості завчасно вказують виробники ігор та приставок.
  3. Виробник. Найпопулярнішими є Microsoft, Sony та Nintendo. Саме їхні консолі займають понад 85% усього ринку.
  4. Оперативна пам’ять. Найчастіше це 8 ГБ чи 16 ГБ. Проте пам’ятайте: чим більшою є пам’ять, тим більше ігор ви зможете встановити без будь-яких проблем відтворення.
  5. Контролер. Йдеться про ліцензійні чи неліцензійні консолі. Другі дешевші та дозволяють встановлювати більшу кількість «піратських» ігор, проте такі консолі можуть не працювати в певних країнах, чи потребувати ВПН.

Важливо: слід зважати на всі параметри одночасно.

Де купити ігрову консоль

Сьогодні є чимало магазинів, які пропонують ігрові консолі. Проте, аби не стати жертвою шахраїв чи не купити підробку (крадене, бу за ціною нового тощо), слід звертатися до перевірених дилерів. Саме до таких належить інтернет-магазин SmartMag.

Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент ліцензійних товарів.
  2. Приємні ціни.
  3. Швидка доставка.
  4. Зручні способи оплати.
  5. Гарантія якості на кожен товар.
  6. Можливість обміну чи повернення.
  7. Велика програма лояльності.

Як бачимо, сьогодні ігрові консолі активно набирають популярності. Важливо не лише знати, як їх обрати, але й де купити. В останньому вам допоможе інтернет-магазин SmartMag. Тут ви знайдете великий асортимент товарів за приємними цінами.