Понеділок , 29.04.2024

Ремонт велосипеда вдома: основні велозапчастини, які потрібно мати під рукою — поради Вествело

Досвідчені велосипедисти розуміють, як важливо мати у швидкому доступі деякі велозапчастини, адже раптом може бути потрібним терміновий ремонт.

Саме тому більшість користувачів велотранспорту завжди тримають під рукою найважливіші деталі. Такий підхід гарантує зручність виконання простого ремонту чи можливість заміни запчастини вдома або навіть під час їзди. 

Які запчастини до велосипеда мають найбільше значення та чому: поради від Вествело

Основною категорією велозапчастин, які можуть знадобитися терміново, є різні елементи, завдяки яким виконується безпосередньо рух. Це деталі, без яких він просто неможливий. Наприклад, болти, замки для ланцюгів, розхідні матеріали та елементи ремонту — латки гуми тощо. Проте й інші запчастини до велосипеда варто обов’язково мати під рукою або вдома:

  • покришки й камери — якщо велосипедист проколов колесо, без них не обійтися;
  • ланцюг та його елементи — будь-яка деталь з часом псується або пошкоджується;
  • гальма — вони гарантують безпеку;
  • шатуни та педалі — корисно заздалегідь купити запчастини до велосипеда цього виду;
  • передній та задній перемикачі також мають велике значення та гарантують комфорт під час їзди. 

Важливо мати у доступі дрібні елементи — спиці, болти, ремонтні ролики, ексцентрики тощо. А придбати подібні велозапчастини оптом дуже корисно, зробити ж це зручно та вигідно можна в інтернет-магазині Вествело. Тут також можна зі швидкою доставкою отримати необхідні елементи для виконання раптового ремонту безпосередньо у дорозі:

  • велонасоси — без них складно уявити комфортну подорож;
  • ремонтний набір для камер — край важливі запчастини до ровера;
  • лопатки для виконання бортування — вони допомагають легко та зручно встановити покришку;
  • набір шестигранників для регулювання різних елементів та спицевий ключ для підтягування спиць;
  • ніпелі, хомути, батарейки для ліхтариків, плоскогубці — дуже корисні деталі для велосипеда та інструменти, завдяки яким можна швидко налагодити ровер та їхати далі. 

Більшість зазначених елементів поміщається до компактного бардачка, який велосипедист може під’єднати до ровера або покласти в рюкзак. Головне, заздалегідь купити деталі до велосипеда, щоб залишатися впевненими під час подорожі. А вдома вже варто тримати запчастини для серйозного ремонту та заміни пошкоджених речей. 

Всі велозапчастини купити зручно в одному магазині: що пропонує Westvelo

Ви завзятий велосипедист та бажаєте мати надійного постачальника велозапчастин, купити які можна з доставкою по кращій ціні? Зверніть увагу на широкий асортимент якісних товарів на сайті westvelo.com.ua. Це прямий постачальник транспорту, деталей, інструментів та аксесуарів, який пропонує найкращі ціни, великий вибір та корисну допомогу консультантів. Український веломагазин Westvelo пропонує зручну можливість замовляти адаптовані під будь-який вид роверів запасні деталі. Гарна репутація та багаторічний досвід Вествело — гарантія надійності.