Понеділок , 29.04.2024

Системи кондиціонування: як обрати та де купити

Сьогодні все більше людей дбають про свій добробут та комфорт. Зокрема, це стосується місць проживання та роботи, в яких проводиться понад 90% всього часу.

Саме тому такими важливими є системи кондиціонування, які не тільки гарантують подачу свіжого повітря в приміщення, але ще й служать для обігріву чи охолодження кімнат.

У цьому матеріалі ми розкажемо, які системи кондиціонування бувають та як їх обрати.

Системи кондиціонування: види та переваги

Як уже зазначалося, система кондиціонування – це не просто витяжка, яка забезпечує циркуляцію повітря в приміщенні та за його межами. Завдяки таким приладам можна обігрівати чи охолоджувати приміщення, роблячи перебування всередині значно комфортнішим. А тому, до їхнього вибору слід підійти максимально серйозно.

Загалом, системи кондиціонування діляться на кілька видів:

  1. Настінні кондиціонери. Два блоки, один з яких встановлюється в приміщенні, а інший – ззовні (на вулиці). Вони кріпляться на стіну та з’єднуються спеціальними трубами. Кондиціонери здатні як нагрівати, так і охолоджувати приміщення. Проте їхній недолік – не дуже естетичний вид.
  2. Мультіспліт-системи. Це ті ж кондиціонери, проте значно складнішого типу. Вони містять кілька блоків, які встановлюють як всередині приміщення, так і назовні. Завдяки багатьом модулям, мультіспліт-системи дозволяють нагрівати чи охолоджувати одразу кілька кімнат. Серед недоліків – більша ціна та більша витрата електроенергії.
  3. Канальні кондиціонери. Внутрішній блок такої системи кондиціонування монтується в стіні чи стелі (попередньо облаштованій ніші), а повітря розподіляється по спеціальний каналам (на кшталт будинкових витяжок). Серед переваг системи – рівномірне розподілення повітря у великих приміщеннях.
  4. Касетні та підлогово-стильові кондиціонери. Монтуються в підлогу чи в підвісну стелю, мають доволі компактні розміри та високу продуктивність.

Де купити систему кондиціонування

Замовити систему кондиціонування можна лише в профільному центрі. Одним з таких є БТ-сервіс.

Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий діапазон товарів та наданих послуг, до прикладу, обслуговування бойлера.
  2. Гарантія якості на всі товари та виконані роботи.
  3. Приємні ціни.
  4. Швидке виконання замовлень.

Як бачимо, сьогодні система кондиціонування відіграють важливу роль. Вони забезпечують комфортне перебування в приміщеннях в будь-яку пору. Замовити їх можна в БТ-сервісі. Тут ви отримаєте високу якість за приємними цінами.