Неділя , 28.04.2024

Корпоративні тарифи для українських компаній від Kyivstar

Для ефективного функціонування сучасної компанії потрібен надійний зв’язок та інтернет.

Київстар корпоративні тарифи — це вигідне рішення, яке підійде і великим корпораціям, і представникам малого та середнього бізнесу. Цю пропозицію варто вибрати тому, що:

  • можна активувати корпоративний тариф від одного номеру;
  • бізнес-абонентам надається цілодобова підтримка спеціалістів;
  • номер повністю належатиме компанії;
  • є можливість зберегти свій номер під час переходу на Київстар з іншого мобільного оператора.

Kyivstar пропонує корпоративним абонентам на вибір 7 тарифних планів. Майже всі вони містять безліміт на користування інтернетом та здійснення дзвінків всередині мережі. Також кожна пропозиція має у собі можливість вибрати 2 суперсили.

Що таке суперсили від Kyivstar?

Це додаткові послуги, які не потребують окремої оплати та доступні після активації відповідного тарифного плану. Вони є і в звичайних тарифах Київстар, але бізнес-абоненти мають доступ до 2 унікальних пропозицій:

  1. Віртуальна мобільна АТС — хмарна телефонія, яка об’єднує номери компанії в єдину мережу. Це дозволяє ефективніше комунікувати всередині команди, а також більш оперативно обслуговувати клієнтів.
  2. Office 365 online — набір ліцензійного програмного забезпечення для потреб компанії. Можна користуватись онлайн або завантажити ПЗ на комп’ютер (залежить від вибраного тарифу).

Активувати та змінювати суперсили можна самостійно в застосунку або браузерній версії Мій Київстар. Під час переходу з одного тарифу на інший додаткові послуги автоматично вимикаються. Якщо вони наявні в новому плані, їх потрібно активувати. Змінювати суперсили в межах одного тарифного плану можна раз на 30 днів.

Як активувати тарифний план для бізнесу від Київстар?

Новим клієнтам треба ознайомитись зі списком документів, які необхідні для реєстрації як бізнес-абонента. Інформацію можна знайти на сайті Київстар. Зверніть увагу: для юридичних осіб, ФОП та представників юриспруденції перелік має відмінності. Також має значення, хто подає документи — директор компанії чи представник.

З цим пакетом потрібно звернутись в будь-який фірмовий магазин оператора. Вас зареєструють як корпоративного абонента та підключать вибраний тариф.

Бізнес-абоненти, які прагнуть перейти на інший план, можуть зробити це самостійно в особистому кабінеті Мій Київстар (в додатку або вебверсії), за допомогою голосового меню 477, а також звернувшись до фірмового магазину.