Понеділок , 29.04.2024

Як професійні кісточки для макіяжу Wobs допомагають створювати красу одним дотиком?

Тренди змінюються не лише у одязі, взутті й аксесуарах, а й навіть у макіяжі.

Це переважно пов’язано із постійним запровадженням нових технік, які так хочеться відтворити у власному чи у образі своїх клієнток, коли ви є б’юті-майстром. Звичайно, щоб мейкап вийшов бездоганним і чудово виглядав з першого разу, важливо підготувати відповідні кісточки для макіяжу. Вони повинні мати сучасну форму, адже саме від неї залежить, чи зможете ви досягти бажаного результату. І тут на допомогу приходять пензлі WOBS.

Продукція цього українського виробника користується неабияким попитом як у побуті, так і в салонах краси уже понад 15 років. Бренд ніколи не зупиняється на досягнутому, він регулярно слідкує за модними тенденціями у сфері краси та випускає виключно актуальні моделі інструментів. Якщо ви оберете кісточки для макіяжу Вобс, то неодмінно йтимете в ногу з часом і отримаєте максимум насолоди від процесу виконання мейкапу, адже з їх допомогою кожен рух буде легким і невимушеним, правильним і таким захоплюючим!

Чим професійні щідочки для макіяжу відрізняються від звичайних: які інструменти реалізує компанія Вобс?

Б’юті-майстри рекомендують завжди обирати професійні кісточки для макіяжу, щоб отримати бажаний вау-ефект. Від звичайних такі вироби відрізняються наступним:

  1. Призначенням. Кісточки для макіяжу професійні виконують конкретні функції, наприклад, можуть призначатися для нанесення чи розтушовки тіней, тону, олівця, помади чи засобів для брів. Вони можуть складатися із пучків із різних матеріалів і мати будь-які форми, залежно від техніки. Такі інструменти ідеально справляються зі своїм призначенням, за рахунок чого ви отримуєте бездоганний результат.
  2. Якістю виробництва та матеріалів в цілому. Щоб переконатися в тому, що пензлики для мейкапу належать до професійних, достатньо звернути увагу на матеріали. Пучки мають бути надійно скріплені з основою, вони не повинні осипатися та втрачати свою еластичність. Окрім цього, в професійних інструментах застосовується перевірений і сертифікований натуральний чи синтетичний ворс.
  3. Ціною. Якщо ви все-таки вирішили купити кисті для макіяжу професійні, то повинні бути готовими до того, що вони апріорі не можуть обходитися дешево. Проте завищені ціни є повністю виправданими, адже такі інструменти і служать довго, і повноцінно виконують усі необхідні функції. Вони призначаються для регулярної експлуатації, тому вважаються невибагливими у догляді та стійкими до зношування.

Компанія ВОБС випускає професійні щіточки для макіяжуза допомогою яких вам вдасться створювати справжні шедеври. Ваш мейкап виглядатиме бездоганно, адже завдяки даним виробам, вірогідність появи розводів, нерівностей чи ефекту маски повністю виключається. Неважливо, плануєте ви використовувати кісточки для макіяжу для власних потреб чи у професійній діяльності як візажист, результат вийде неперевершеним! Бренд Вобс пропонує придбати наступні інструменти:

  • для тону, щоб відкоригувати відтінок обличчя, а також виконати вдалий контуринг, підкреслюючи скули;
  • для очей, щоб вималювати ідеально рівні та однакові стрілки, виконати плавний перехід відтінків при нанесенні тіней чи вдало зробити макіяж за допомогою косметичного олівця;
  • для брів, де можете як придати їм форму, вималювавши чіткі контури, так і зробити їх відтінок більш насиченим;
  • для губ, щоб завершити макіяж, візуально підкресливши та виділивши цю частину обличчя за допомогою правильно нанесених олівця чи помади.

Купити щіточки для макіяжу від Вобс ви можете не тільки окремо, але й у наборах, а це чудова можливість за один раз отримати всі необхідні інструменти. Комплекти пропонуються як базові, так і величезні, що складаються з 20-25 пензлів. Завдяки останнім, ви точно завжди будете в тренді, адже такі інструменти створені для виконання різноманітних технік.

Причини, чому варто купити пензлик для мейкапу професійний

Якщо ви вирішили купити пензлик для мейкапу професійний, то однозначно прийняли правильне рішення. Такі вироби гарантують ідеальний результат, вони надзвичайно легкі та зручні у процесі користування. З їх допомогою вам вдасться відтворити усі свої фантазії й ідеї в реальності, оскільки вони, немов чарівні палички, здатні повторити кожен ваш рух. Перевага професійних кистей не лише у простоті нанесення засобів, а й у відмінній якості.

Такі щіточки виробляються із перевіреної сировини, тому вважаються абсолютно безпечними та надійними, вони прослужать довго та не підведуть вас у відповідальний момент. Не варто не відзначити і той факт, що продукція, представлена на сайті wobs.ua, візуально нічим не відрізняється від товарів провідних брендів, але обходиться значно дешевше. Дійсно, якісні професійні інструменти для мейкапу не можуть коштувати дешево, аде здійснюючи замовлення на сайті Вобс, ви робите вигідну інвестицію в красу, тому експериментуйте та творіть тренди, а кісточки українського виробника вам у цьому неодмінно допоможуть!