Субота , 27.04.2024

Задовольни свою пристрасть до солодощів онлайн-слотом Super Sweets

Онлайн-слот Super Sweets запустився 23 січня 2020 року. Новий веселий ігровий автомат від Париматч має прекрасні візуальні ефекти, які переносять гравців прямо на чудову на вигляд цукеркову фабрику.

Американські гравці можуть знайти Super Sweets в деяких з найкращих онлайн-казино, включаючи одне з наших улюблених.

Пориньте в Країну солодких цукерок

Super Sweets — це найновіший смаколик від розробника програмного забезпечення Париматч Gaming із найвищим рейтингом. Цукеркова мрія Після завантаження Super Sweets гравці знайдуть труби цукеркової фабрики, що виробляє солодощі.

Наповнена солодощами, сітка містить тверді цукерки на основі королівської символіки, а також шоколадні цукерки з карамельною начинкою. Завдяки десяти лініям виплат і RTP 95,03% гравці можуть виграти до 394,4-кратної ставки під час обертання барабанів!

Знайди золотий квиток!

 Так само як у популярному фільмі «Чарлі та шоколадна фабрика», Super Sweets пропонує Золотий квиток, який забезпечує стимул під час гри.

Три золоті квитки запускають режим безкоштовних обертань, пропонуючи п’ять безкоштовних обертань барабанів. Золоті квитки в грі перетворюватимуться на Sticky Wilds під час безкоштовних обертань, щоб допомогти складати виграшні комбінації.

Super Sticky Wilds

Символом рожевої жувальної гумки в Super Sweets є Sticky Wild, що забезпечує гравцям повторні обертання! За кожен Sticky Wild, який з’являється на барабанах, ви виграєте одне безкоштовне повторне обертання.

Будь-який Sticky Wilds у грі залишатиметься на місці та дасть ще одне безкоштовне повторне обертання. Гравці можуть отримати до дев’яти повторних обертань. Золоті квитки також можуть з’являтися під час повторних обертань і забезпечувати режим безкоштовних обертань відразу після запуску.

Супер солодощі, цукерки-сюрпризи

У будь-який час під час обертання барабанів на 2-му, 3-му та 4-му барабанах може з’явитися цукерка Super Sweets Candy. Цукерка може перетворитися на Золотий квиток або Sticky Wild.

Завдяки трансформації Золотого квитка гравці можуть активувати режим безкоштовних обертань.

Дотримуйтесь Candy Trail і вигравайте реальні гроші!

Здійсніть подорож у чудове царство цукерок на барабанах онлайн-слота Super Sweets! Ця гра пропонує чудову графіку, чудовий саундтрек і безліч функцій. Обертайте барабани, щоб отримати безкоштовні обертання, повторні обертання та, сподіваємось, великі виграші!

Увійдіть до BetOnline, щоб зіграти в цей новий слот. Нові гравці на сайті отримають вітальний бонус до 111000 uhbdtym у формі готівки. Зареєструйтеся сьогодні, щоб почати!