Субота , 27.04.2024

Де відпочити в Україні літом

Україна сповнена чудових місць, де можна якісно відновити сили на природі та в екологічних середовищах.

Якщо ви сповнені роботою влітку – є чудова можливість перенести свої ділові переговори в затишний готель, який знаходиться посеред дикої природи Карпат. За посиланням https://izki.ua/konferents-zaly-v-karpatah/ ви знайдете чудові конференц-зали, які сподобаються вам та вашим партнерам.

Куди поїхати відпочити 

Коли ви вирішили поїхати відпочити на природу, що є правильним рішенням для наповнення радістю та життєвою силою, настає час визначитися з місцем. Ви звісно можете відправитися у велику подорож та відвідати багато гарних місць, особливо якщо у вас є автівка. Серед цікавих місць, сповнених природною силою ви можете побачити в Україні:

  • Національний парк «Синевир», який розташований в Закарпатській області, славиться своїми природно-заповідними територіями. Його назвали на честь найбільшого гірського озера України, яке знаходиться неподалік – Синевирського. Цей величезний парк розташований недалеко від кордону з Румунією та нараховує близько 42 тисяч гектарів. Серце парку – озеро Синевир, яке досягає 24 метри вглибину та має неймовірно чисту, прозору воду. Це джерело вважається одним з найчистіших озер Європи. Навколо нього ви зустрінете велике різноманіття флори і фауни, а саме: карпатського оленя, рись, бурого ведмедя, дикі орхідеї, чагарник тощо. Зможете назбирати цілющі трави, з яких зробите корисні для здоров’я чаї, наприклад: кропиву, дику м’яту, листя чорниці. У цьому великому парку ви не заблукаєте – він розгалужений мережею туристичних маршрутів, які дозволять вам побувати на самих яскравих частинах природного заповідника.
  • Одеса – місто, яке розквітає влітку та здатне повернути вас до життя. Воно багато різноманітністю природних резерватів та неймовірних ландшафтів. Наприклад, Дельта Дністра, яка розташована на північний схід від Одеси, є притулком для багатьох видів риб, птахів та інших тварин. Парк «Скіфські кургани», що поблизу Одеси, є археологічним заповідником та має змогу познайомити вас зі стародавньою скіфською культурною спадщиною. Навколо ви зможете побачити могильні споруди, сповнені глибокою історією, відвідати музеї, паралельно насолоджуючись панорамними видами на побережжя Чорного моря.
  • Карпати – гірський хребет, що на заході України, необхідно відвідати кожному мешканцю країни. У цій місцевості ви зможете провести активний відпочинок та розслабитися розумом і тілом. Ужанський національний природний парк, Яремче, в якому ви побачите водоспади «Пробій» та «Гук», Буковель не залишать нікого байдужим. Один раз відвідавши Карпати – захочеться повертатися туди знову і знову, а Готель Ізки Закарпаття зробить вашу подорож комфортною та легкою.