Понеділок , 29.04.2024

Офісні меблі: як обрати та де замовити

Сьогодні, попри розвинуту еру інтернету, багато компаній не відмовляються від фактичного офісу. І це не дивно, адже пряме – живе – спілкування завжди залишається в пріоритеті.

Проте, навіть при обмеженому просторі, все ж необхідно облаштувати офіс відповідними меблями, зробити ремонт.

Чи не найкращим рішенням у цьому випадку стануть офісні меблі від виробника, які вирізняються якістю, стильністю, а головне – суттєво меншою вартістю. Про це ми і поговоримо.

Як обрати меблі для офісу

Класичне офісне приміщення – доволі проста кімната з базовим набором меблів. Так, сюди входять стіл, крісла (для працівників та відвідувачів), шафи чи стелажі на книги, документи та деякі особисті речі працівників. Зрідка в офісі розміщують диван та столики для кави, облаштовуючи так звану зону відпочинку.

Саме тому, обираючи офісні меблі, ви повинні відштовхуватися від таких параметрів:

  1. Кількість працівників. Кожна людина, яка виконує ту чи іншу роботу в офісі, повинна мати власне робоче місце – як мінімум стіл та стілець, аби не заважати іншим.
  2. Місце для зберігання. Багато компаній досі зберігають стоси документів. Усі ці папки необхідно десь тримати. Для цього й потрібні шафи, стелажі чи спеціальні контейнери. Проте, останні слід тримати в закритих приміщеннях, оскільки вони виглядають не дуже естетично.
  3. Зона відвідувачів. Важливо продумати, де розміщувати відвідувачів, чим їх зацікавити, поки вони чекають своєї черги тощо.
  4. Стійкість. Офісні працівники, власне, як і відвідувачі, ніколи не дбатимуть про меблі компанії так, як про власні. А тому меблі повинні бути стійкими до різних подразників і факторів впливу.
  5. Легкість в догляді. Такі меблі не повинні швидко обмащуватися. Ба більше, догляд за ними повинен бути мінімальним – протерти вологою серветкою і все.

Де купити офісні меблі

Найкращим варіантом будуть офісні меблі від виробника. Їх пропонує компанія NowyStyl.

Серед переваг виробника слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Можливе виготовлення під індивідуальні заміри.
  3. Приємні ціни.
  4. Швидке виконання замовлення – до трьох тижнів.
  5. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  6. Співпраця по ПДВ (з відшкодуванням державою).
  7. Знижки для постійних та оптових клієнтів.
  8. Постійне оновлення асортименту.
  9. Гарантія якості.

Як бачимо, меблі в офісі повинні бути не лише зручними, але й практичними та міцними. Власне, саме такі, як пропонує компанія-виробник NowyStyl. Тут ви знайдете великий асортимент якісних товарів за приємними цінами.