П’ятниця , 29.03.2024

Співак-романтик Golubenko запрошує на свій перший сольний концерт у Тернополі

Пісні, написані мовою душі, де кожен рядок чітко передає всю сутність людських почуттів. Саме так можна охарактеризувати творчість нової української зірки – Golubenko.

Його перший сольний концерт відбудеться 30 червня в Українському Домі «Перемога», що у Тернополі. Початок о 19:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

Golubenko – нове ім’я українського шоу-бізнесу. Це щирий романтик, який своїми піснями закохує наче вперше. Його творчість запам’ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

Пісні Golubenko, серед яких  “Сентиментальність”, “Дотики”, “Просто”, “Холодна весна”, “Якби ти була піснею”, “Не шукай”, ‘Мила”, вже встигли завоювали любов слухачів та стали неймовірно популярними. Його відеороботи показують всю суть пісень, намагаючись передати глядачу кожен рядок, кожен тремтячий погляд.

“Творчість Golubenko продовжує набирати шалені перегляди у мережі TікTок, а на кожну його пісню вже знято тисячі найрізноманітніших відео. Не пропустіть перший сольний концерт нової зірки українського шоу-бізнесу!” – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки за посиланням:
https://ternopol.karabas.com/ua/golubenko-pershij-solnij-3

Подія у Тернополі відбудеться у рамках першого концертного туру Golubenko містами України. Загалом, він охопить такі міста:

21.06 – Чортків

23.06 – Кам’янець-Подільський

24.06 – Городенка

25.06 – Славсько

28.06 – Чернівці

29.06 – Львів

30.06 – Тернопіль

1.07 – Вінниця

2.07 – Івано-Франківськ

Читайте також:
Більше немає місця для темряви та страждань: співачка Lila’ презентує чуттєву пісню “Наша весна”