Середа , 01.05.2024

Це має бути сезон бджіл (слоти)!

Я дивився на нові ігри, які з’явилися на goxbet-promocodes.co.ua за останні кілька днів, і був дуже здивований, побачивши, що всі слоти на тему бджіл випущені одночасно.

Я щось пропустив? Бджоли, як правило, рідкісна комаха, яку можна побачити на барабанах, і тепер вони майже скрізь. Досить погано намагатися не пити їх під час сніданку… Вони роблять не найкращі начинки з мімози, якщо я так скажу.

Насправді коли я востаннє танго з бджолами, я не пам’ятаю, щоб це було так весело. Сподіваюся, цей досвід буде кращим. Дізнаймось!

Money Hive: слот Hold ‘n’ Link

NetGame приготувала для вас солодкий смак із цим дуже фруктовим, абсолютно новим весняним слотом із середньою волатильністю. Для початку я поділюся величезною можливістю максимального виграшу в 4300000 гривень.

Величезні джекпоти гри, механіка Hold ‘n’ Link, Expanding Wilds і міні гра Pick’Em допоможуть вам досягти таких перемог.

Моє загальне враження від слота Money Hive: Hold ‘n’ Link таке, що це нормально. Тут немає можливості придбати бонус, тож вам доведеться просто почекати, доки товар дістанеться вам – і, сподіваємось, це станеться швидше, ніж триває життя бджоли. Це як місяць, але ніколи не знаєш.

Слот Bubble Beez

Насолоджуйтесь веселощами! Слот Bubble Beez — це такий свіжий погляд на звичайні відеослоти, тому що він перетворив соти на ігрову сітку, і я думаю, що це чудово. Зрештою, у світі, де багато ігрових автоматів, можна зробити дуже багато.

Отже, хороша робота Quickfire. Інші сфери, які заслуговують похвали, — це Honey Prize, Queen Bee, Tumble Reelz і Buzz Bombs.

Ця барвиста гра насичена діями, і я однозначно рекомендую її перевірити. Він має середню волатильність, RTP 96,15% і максимальний виграш 9640000 гривень. Звучить чудово, правда?

Слот Honey Gems

Якщо бути чесним, Playtech не був на моєму радарі протягом багатьох років, тож я справді намагався бути відкритим, коли тестував цю гру. Сюрприз сюрприз. Мені не потрібен був мій відкритий розум. Ця гра вразила мене!

Анімація фантастична (як про Єдинорога Чарлі), ігровий процес веселий, а функції легко доступні завдяки функції бонусу за покупку. Звичайно, Sticky Respins, Honey Queen Free Spins і багато множників також дуже допомагають.

Сітка також має форму стільника, але я не вважаю її такою складною для визначення, як у Bubble Beez. І ви можете виграти до 5500000 гривень в слоті Honey Gems. Поглянь!

Яким слотом на бджолину тематику займаєтеся?

Усі ці слоти на тематику бджіл можуть запропонувати щось інше, але ми дбаємо про солодкі виграші, чи не так?

Якщо вам подобається швидкий бонусний доступ, тоді слот Honey Gems для вас. Якщо вам потрібна класна бонусна механіка, то слот Money Hive: Hold ‘n’ Link — це ваш вибір. І нарешті, якщо вам подобається відкривати складні та інноваційні функції, то я б порекомендував вам слот від bee-line до B ubble Beez.

Найголовніше, отримуйте задоволення!