Субота , 04.05.2024

Де та як купити велосипед у Тернополі

За останні кілька років спорт став настільки популярним, що тепер нікого не здивуєш постійними заняттями в спортзалі чи наявністю власного велотранспорту в місті.

Останній має чимало переваг, зокрема, й економію. Саме тому ми розкажемо, як обрати та де купити велосипед у Тернополі.

Як обрати правильний велосипед?

Дуже часто люди купляють велосипеди, навіть не задумуючись про те, що їх слід підбирати під деякі важливі фактори. Зокрема, слід зважати на такі чинники:

  1. Стиль катання та дороги. Йдеться про те, чи їздитимете ви тільки по бездоріжжю, чи суто в місті тротуарами та асфальтованими дорогами. Якщо ж велосипед купляється для міста проте з періодичними виїздами за межі урбаністики, найкраще обирати гібридний варіант.
  2. Бюджет. Хороші велосипеди коштують від кількох тисяч гривень. А деякі навіть по кілька тисяч доларів. Проте, якщо це вам не по кишені, можна знайти хороший варіант «б/у».
  3. Ваш ріст. Розмір велосипеда, зокрема, його вага та висота, повинні відповідати росту людини, яка на ньому їздитиме. Якщо він буде замалий, чи завеликий, це призведе до збільшення навантаження, дискомфорту під час їзди та підвищення ризику травмування.

Важливо: немає універсальний велосипедів, на яких можна їздити всюди. Велотранспорт має чітку класифікацію: гірські, туристичні, електровелосипеди, шосейні, кросові, гібридні, ВМХ для тріалу та дерта тощо. Якщо у вас немає чітких вимог та конкретних обмежень, обирайте електровелосипед (як більш дорогий варіант) чи гібридний тип.

Де купити велосипед

Сьогодні немає проблеми в тому, аби купити велосипед у Тернополі. Зокрема, коли довкола є чимало звабливих пропозицій як на новий велотранспорт, так і на вживаний. Проте найкращим варіантом буде інтернет-магазин Unisport.

Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів – як нових, так і вживаних.
  2. Приємні ціни – для будь-якого гаманця.
  3. Постійне оновлення асортименту.
  4. Часті акції, знижки та розіграші.
  5. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  6. Можлива доставка в будь-який куток України чи самовивіз зі складу в Тернополі.
  7. Для постійних та оптових клієнтів – велика програма лояльності.
  8. Безкоштовна консультація та допомога у виборі велосипеду.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, щоб купити велосипед. Лише необхідно його правильно підібрати. У цьому вам допоможуть експерти магазину Unisport. Ба більше, дилер пропонує великий асортимент велотоварів на будь-який смак та гаманець.