Середа , 08.05.2024

Покрівельні матеріали: як обрати та де купити

Рано чи пізно власники всіх приватних будинків стикаються з необхідністю замінити покрівлю. Ось тут і виникають проблеми – який матеріал обрати, де його купити тощо.

І це не дивно, адже наразі покрівельних матеріалів є безліч видів, а тому пересічній людині зрозуміти, що краще – вкрай складно.

Сьогодні ми розповімо, які покрівельні матеріали є та чому їх найкраще купляти на сайті https://bud-materialy.com.ua/fasad/saidynh/.

Покрівельні матеріали: що краще

Як уже зазначалося, сьогодні кількість покрівельних матеріалів вражає. Саме тому не дивно, що людям доволі складно самотужки обрати правильний варіант.

Так, загалом всі покрівельні матеріали діляться на три величезні групи:

  1. Екзотичні. Це різноманітні природні матеріали, на кшталт, соломи, очерету й дерен. Сьогодні їх використовують в екобудівлях.
  2. Штучні. Це складальні матеріали типу глиняних, бітумних, керамічних, піщано-цементних черепиць, а також сланцю та керамограніту.
  3. Жорсткі. Це всі звичні нам матеріали, зокрема, гладкокатані та профільовані листи, металочерепиця, хвилясті бітумні листи та азбестоцементні матеріали.

Попри все різноманіття матеріалів, найпопулярнішими залишаються шифер, черепиця та металочерепиця. Кожна, в своєму роді, ділиться на підгрупи.

Так, черепиця буває:

  1. Натуральна. Є своєрідною легендою, оскільки її почали виготовляти ще понад п’ять тисяч років тому. Вона стійка, витривала до численних факторів впливу та може прослужити до 100 років (виробники дають гарантію 25-30 років).
  2. Полімерно-піщана та цементно-піщана. Укріплений варіант попереднього виду з неорганічним пігментом.
  3. Бітумна. Гідроізоляційна, напрочуд м’яка, але зі збереженими властивостями. До того ж, вона надзвичайно проста в монтажі.

Де замовити покрівельний матеріал

Сьогодні є чимало фірм, які займаються реалізацією покрівельних матеріалів. Однією з них є BUDMAT. Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент якісних товарів.
  2. Приємні ціни.
  3. Знижки при оптових замовленнях.
  4. Доставка до клієнтів чи самовивіз.
  5. Зручні способи оплати.
  6. Можливий монтаж.

Як бачимо, різноманіття покрівельних матеріалів сьогодні дивує. Тому й не дивно, що пересічним людям важко обрати щось. Тут на допомогу й приходить компанія BUDMAT, яка не лише пропонує величезний асортимент товарів, але й підбирає найкращий варіант для кожного клієнта. Ба більше, ви можете замовити монтаж та доставку на дім.