Понеділок , 29.04.2024

Програмне забезпечення підприємств: з чого почати та кого обрати

Сьогодні світ технологій просунувся настільки далеко, що уявити без нього життя вже неможливо. Особливо, це стосується інформації та способів її збирати, зберігати, обробляти тощо.

Для цього й були створені численні бази даних, які є як у відкритому, так і в закритому доступі. Ба більше, саме вони використовуються підприємствами для ведення власного бізнесу, а точніше – обліку геть усього. Проте, як знати, яку базу даних обрати для швидкого й зручного користування та з чого почати? Забігаючи наперед, зазначимо, найкращий вибір пропонує nixsolutions-enterprise.com. Але про це згодом.

Які є бази даних

Кількість баз даних, насправді, вражає. Загалом, їх є понад сотню і всі вони вирізняються способами ведення, ступенем доступу, керуванням, тощо.

Якщо говорити про найпопулярніші та найзручніші, експерти виділяють наступні бази даних:

  1. Oracle (PL/SQL). База даних бере свій початок в далеких 70-х роках минулого століття. Попри поважний вік, вона вирізняється постівним оновленням технологій, зручністю та мобільністю. Ба більше, її можна розміщати одразу на кількох серверах для більшого захисту. До того ж, в Oracle можна додавати чимало продуктів, відповідно до замовлення клієнтів.
  2. PostgreSQL найчастіше використовують для численних веб-порталів. Цю базу даних також часто використовують на базі основних платформ, де потрібно працювати з великими обсягами інформації.
  3. Microsoft SQL Server (Т-SQL). Працює не тільки на локальних, але й на хмарних серверах. Має адаптацію для Linux та тимчасову підтримку даних, що дозволяє відслідковувати всі зміни.
  4. Безкоштовний пакет програм, який працює з різними платформами.
  5. MongoDB ще одна безкоштовна база даних, що використовується для структурованих та неструктурованих даних.
  6. Vertica або SAP HANA використовуються для величезних обсягів даних, які вимірюються сотнями терабайтів.

Важливо: кожна база даних – унікальна та відповідає конкретним вимогам.

З чого почати?

Безкоштовними базами даних можна почати користуватися хоч вже й зараз. Проте, звернувшись за допомогою в NIXSolutions, ви отримаєте консультацію, допомогу в виборі бази даних, повну підтримку в роботі та програмному забезпеченні.

Як бачимо, сьогодні немає нічого складного в тому, щоб почати роботу з базами даних. Особливо, коли на допомогу приходять фахівці NIXSolutions. З їхньою допомогою ви отримаєте найкращу базу даних, які тільки підійде для вашого бізнесу.