Четвер , 09.05.2024

Приватна онкологія: як обрати клініку та коли звертатися до лікаря

Як показує невтішна статистика, в Україні у понад 15% населення є онкологія, про яку люди й не знають. Ба більше, багатьом діагностують страшну хворобу вже на останніх стадіях, коли лікування майже нічого не дає.

І це, як би сумно не звучало, вина самих хворих, які відмовляються проходити щорічні огляди в лікарів, здавати аналізи тощо.

Такі чек-апи проводить приватна онкологія Львів. Проте ми додатково розкажемо, коли слід звертати до онколога та які симптоми повинні насторожити.

Коли слід йти до онколога

Як стверджують всі фахівці, кожна людина повинна щороку проходити планові огляди та здавати комплекс аналізів навіть, якщо на перший погляд вона здорова та нічого її не турбує. А все тому, що більшість хвороб на перших (легкий в плані лікування) стадіях протікають безсимптомно. Особливо, це стосується якраз появи пухлин, поліпів, метастазів, які можуть прогресувати в організмі людини руками, геть не турбуючи свого господаря.

Проте є деякі симптоми, які повинні насторожити вже при першій появи. Саме вони в більшості випадків «говорять» про онкологію. Зокрема, до них відносяться:

  1. Різка втрата ваги.
  2. Часті болі, які не викликані супутніми хворобами. Зокрема, це стосується дискомфорту в області живота.
  3. Постійні закрепи чи проноси.
  4. Постійна втома та апатія.
  5. Суттєві зміни в якості шкірного покрову.
  6. Виразки, які не можуть загоїтися.
  7. Білі плями на язиці чи слизових ротової порожнини.
  8. Лихоманка (проявляється при розповсюдженні метастазів по всьому тілу).

Важливо: навіть частий прояв одного з симптомів потребує негайного звернення до лікарів. Онкологія найкраще лікується на ранніх стадіях, коли ще немає активного розповсюдження метастазів.

Куди звертатися за допомогою

Однією з найкращих у своєму роді є клініка Delta-Med. Серед її переваг слід виділити:

  1. Багаторічний досвід роботи зі штатом висококваліфікованих медичних працівників.
  2. Великий спектр наданих послуг, зокрема, й мамографія Львів.
  3. Використання лише надсучасних технологій, апаратури та реактивів.
  4. Повна конфіденційність даних клієнтів.
  5. Приємні ціни на весь курс лікування та можливі державні програми.

Як бачимо, щоб вберегти своє здоров’я потрібно періодично проходити планові огляди. Зокрема, це стосується й перевірки в онкологів. У цьому вам допоможе приватна клініка Delta-Med, яка використовує лише новітні технології та реактиви для швидкого та безболісного діагностування всіх видів хвороб.