Середа , 08.05.2024

Слуховий апарат: як обрати і де купити

За даними статистики, у світі близько 10% людей мають вади слуху. Цифра вражаюча. І причини цьому різні: інфекційні захворювання, застосування антибіотиків, тривала дія сильного шуму.

Також причинами слухових вад можуть бути травми, запалення, спадковий фактор тощо.

Вади слуху: як їх подолати?

Слухові проблеми спричиняють не тільки дискомфорт та погане самопочуття. Вони негативно впливають на побудову відносин, спілкування, розвиток кар’єри, сімейній стосунки тощо.

Прикро, але чимало людей переконані, що процеси, пов’язані зі слуховими вадами, незворотні, і сприймають їх як належний факт. Хоча в реальності це зовсім не так.

Сьогодні окремі типи приглухуватості успішно лікуються медикаментозним або хірургічним шляхом. А більшість із них компенсуються слуховими апаратами, які можна придбати за доступними цінами.

Де купити слухові апарати в Україні?

Слуховий центр “РеОтон” – це компанія з багаторічним досвідом роботи. “РеОтон” є дочірньою компанією провідного світового виробника слухових апаратів “Widex”. Саме  “Widex” сьогодні диктує стиль та методи роботи на ринку слухових апаратів. Продукція компанії “Widex” – це передові технології, сучасний стильний дизайн, фірмова якість звуку та винятково європейська збірка.

Дочірня компанія “РеОтон” асоціюється виключно з брендом “Widex”. “РеОтон” працює в області діагностики слуху і налаштування слухових апаратів з 1993 року на основі ліцензії, виданої МОЗ України.

Придбати слуховий апарат наразі надзвичайно просто. Замовив в інтернет-магазині, за кілька днів отримав поштою товар, надів на вухо і здавалося б проблема вирішена.

Проте слід пам’ятати, що без кваліфікованого налаштування слухові апарати можуть завдати тільки шкоди.

Тому метою компанії “РеОтон” є не просто продаж слухового апарату, як пристрою, а саме вирішення проблем зі слухом за допомогою слухових апаратів. Усе це стало можливим завдяки висококваліфікованим спеціалістам, які працюють у компанії, та сучасному якісному обладнанню.

“РеОтон” пропонує послуги з діагностики слуху, виготовлення індивідуальних вушних вкладишів, підбору та налаштування слухових апаратів, а також гарантійного та післягарантійного їх обслуговування. Компанія має в своєму асортименті великий вибір цифрових слухових апаратів. Ознайомитися з ними можна докладніше на reoton.com.ua/uk/buy.

Якщо клієнт зупинив свій вибір на завушній моделі, то її можна придбати у цей же день. У випадку замовлення внутрішньовушних моделей слід зачекати до 5 днів – саме в такий термін вони будуть виготовлені для клієнта. Також вам нададуть консультацію з приводу ефективного використання пристрою.

Окрім самих слухових апаратів у “РеОтон” є можливість придбати й усі необхідні аксесуари: батарейки, стандартні вкладиші або ж замовити виготовлення індивідуального вкладиша для завушної моделі.