Вівторок , 30.04.2024

Інвертори та контролери для живлення мережевого обладнання

Для нормального функціонування електромережі знадобиться ціла низка актуальних деталей. Одні з найбільш обов’язкових — це інвертори та контролери.

У каталозі інтернет-магазину компанії Comtrade ви можете вибрати такі пристрої з урахуванням ваших завдань і особливостей їхньої експлуатації.

Як правильно вибрати й купити мережеві контролери та інвертори, і що вони з собою представляють?

Акумулятори, генератори, сонячні батареї виробляють електричний струм, характеристики якого не зовсім підходять для прямого використання у звичайній мережі. Щоб адаптувати його під стандарти 220 В, необхідно застосовувати інвертори та контролери. У каталозі інтернет-магазину компанії Comtrade дана продукція представлена топовими виробниками, такими, наприклад, як торгові марки 2E, EnerGenie, FSP, Huawei, Luminous, Schneider Electric, Solar Log та інші імениті бренди. Їхню продукцію вибрати можна за потужністю, типом, кількістю фаз, вихідною напругою, максимальною ефективністю та іншими параметрами.

Мережеві інвертори

Такі пристрої діють як перетворювач постійної електрики, яку отримують від поновлюваних джерел, у змінну напругу. Вона передається безпосередньо в електромережу. Принцип дії інвертора полягає в перетіканні електрики, характеристики якої синхронізовані, зокрема, за фазою та частотою. Напруга інвертора в такому разі має трохи перевищувати її рівень у мережі.

Сучасні мережеві інвертори, замовити які можна на сайті компанії Comtrade, також називаються синхронними перетворювачами. Вони наділені унікальною особливістю — здатністю синхронізувати вихідну напругу та електрику в стаціонарній мережі до єдиних стандартів. Тому купити мережевий інвертор необхідно, якщо ви використовуєте:
– фотомодулі;

– вітроустановки;

– мікроГЕС.

Мережеві контролери

Ці пристрої забезпечують управління і контроль живлення мережевого обладнання. Вони здійснюють обробку даних, що надходять зі зчитувача. Також вони здійснюють управління застосовуваними механізмами. Розрізняють контролери автономного типу і того, що діє в складі мережі. Доступ до контролера здійснюється віддалено, наприклад, через Ethernet або інтерфейс RS-485. Щоб здійснювати програмування і збір даних з контролера, застосовується спеціальне програмне забезпечення типу СКУД.

Якщо вам потрібно вибрати й замовити мережеві інвертори та контролери, на сайті інтернет-магазину Comtrade ви знайдете дані пристрої з найкращими характеристиками. Професійні консультанти даної компанії допоможуть вам зробити правильний вибір.