Понеділок , 06.05.2024

Перевірка штрафів онлайн по номеру авто

У реєстрі про автотранспорт та їх власників міститься велика кількість даних, що налічує понад вісім мільйонів автомобілів.

Тому перевірка авто по номеру надасть доступ до наступної інформації: характеристики конкретного транспортного засобу, можливість переглянути інші автомобілі, які належать власнику даної машини. Крім того, ви зможете перевірити дату реєстрації даного авто і впевнитися у законності документів, що стосуються цього автотранспорту, а також чи не є він об’єктом крадіжки.

Чи можлива перевірка власника авто за номером?

Міністерство внутрішніх справ України розширює можливості доступу до бази даних VIN-кодів зареєстрованих автомобілів в Україні. Завдяки цим даним перевірити авто по номеру стало значно легше. Тепер ви можете переконатись у тому, що конкретний автомобіль не був вкрадений та не має проблем із легальністю його ввезення до країни.

VIN-код – це унікальний цифровий ідентифікатор кожного авто. VIN-номер складається з 17 символів, які містять у собі зашифровану інформацію про виробника, рік випуску, технічні характеристики та інші деталі, що стосуються стану автомобіля. Ця інформація є надзвичайно корисною для тих, хто планує купити конкретний транспортний засіб. VIN-код фіксується в реєстрі під час реєстрації авто.

МВС перевірка авто по номеру

Отримати відомості про транспортні засоби, які перебувають у розшуку, тепер можна на офіційному веб-сайті Міністерства внутрішніх справ України. Для цього достатньо ввести державний номер автомобіля та його VIN-код у спеціальну форму на сайті.

Перевірка авто на наявність несплачених штрафів за порушення правил дорожнього руху тепер зручно доступна через інтернет-портал Електронного кабінету водія на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ.

Використовуючи аналітичну систему YouControl, також є можливість провести перевірку даних про автотранспорт, що є власністю фізичної особи. Ви отримаєте доступ до таких інформаційних деталей:

  • марка авто;
  • модель;
  • рік випуску;
  • тип кузова;
  • колір.

Для виконання цієї перевірки, будь ласка, пройдіть реєстрацію та введіть ваші персональні дані, такі як ПІБ та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН), у відповідні поля на платформі.