Неділя , 28.04.2024

Тернополянка вкрала 100 тисяч гривень з чужої банківської картки

Жінка за допомогою краденого мобільного телефона зняла гроші з банківської картки потерпілого. Чужі кошти витратила на власні потреби.

Про це сьогодні, 11 серпня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від 45-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа викрала у нього мобільний телефон та близько 1 000 гривень. Також з банківської картки чоловіка зникло понад 100 тисяч гривень.

Оперативники карного розшуку встановили обставини події та осіб з якими напередодні спілкувався заявник. У протиправному викрили 23-річну мешканку Тернополя. З нею потерпілий познайомився у парку. Зловмисниці вдалося викрасти у нього мобільний телефон та декілька разів зняти готівку в банкоматі з його картки. Загальна сума, якою заволоділа лиходійка, – 105 тисяч гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії тернополянки слідчі кваліфікують за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:
У Тернополі на Східному масиві викрили підпільний гральний заклад