Субота , 27.04.2024

Весільний торт для вашого свята – де замовити у Тернополі?

Незважаючи на те, що в країні війна, потрібно продовжувати жити, не відкладаючи всі щасливі моменти на потім, наприклад, зародження нової сім’ї.

Весілля – надзвичайно важлива подія у житті двох закоханих, а тому до її організації варто завжди підходити серйозно і так, аби позитивні емоції залишилися як у молодят, так і у всіх запрошених. Звичайно, невід’ємним елементом такого дійства вважається саме торт весільний, цей десерт урочисто презентується та подається наприкінці святкування, тому на ньому таки варто зробити максимальний акцент. 

Обираємо найактуальніший торт на весілля!

Якщо ви бажаєте замовити торт на весілля, то повинні розуміти, що це не просто десерт, а відображення вашого характеру, настрою. Будьте в тренді та детально розгляньте найактуальніші варіанти дизайну святкового смаколика. До найпопулярніших належать наступні:

  1. Мінімалізм. Якщо ви не в захваті від розкоші та гламуру, а полюбляєте у всьому лаконічність, оберіть торт на весілля з монохромною текстурою. Трафарети, текстура гофрованого паперу, мазки мастахіну та пензля – ось про що йде мова у створенні найактуальніших урочистих десертів.
  2. Багатоярусність. Пишні торти, що складаються мінімум з п’яти ярусів, повертаються. А якщо ви прагнете зробити свій десерт особливим, зверніть увагу на відокремлені яруси, вони досягаються за рахунок різноманітних інструментів: обручів, акрилових розділювачів з наповненням чи без нього, прихованих підставок.
  3. Квіти. Вони ідеально підходять для декорування не лише банкетного залу, а й головного десерту. Проте пекарі-кондитери рекомендують обирати не справжню флористику, а їстівні квіти, що формуються за допомогою крему чи мастики. Тренд 2023 року – дрібні пресовані квіточки, надзвичайно мило та привабливо виглядають чорнобривці, лаванда, жимолость, кульбабки, орхідеї. Це ідеальне рішення, коли ви є прихильниками не помпезної розкоші, а невимушеної романтики. 

Зверніть увагу на такі стилі оформлення весільних тортів і побачите, в якому захваті будуть від них ви та ваші гості. 

Файна Пекарня в Тернополі створює справжні шедеври!

Досі не знаєте, де замовити торт в Тернополі, – пекарня Файного Міста готова прийти на допомогу! Тут працюють кваліфіковані кондитери, які приділяють увагу не лише дизайну, а й смаковим властивостям десертів. Ви можете самостійно коригувати їхній склад з урахуванням власних і побажань гостей, відкидаючи чи, навпаки, додаючи певні інгредієнти.

Випічка тортів у пекарні Тернополя здійснюється індивідуально, а тому ви можете запропонувати свій дизайн. Майстри його відтворять до максимальної точності, завдяки чому вам вдасться отримати смаколик своєї мрії. Виникли питання чи сумніви – обговоріть їх із фаховими кондитерами, вони запропонують вам найпопулярніші варіанти декору. Зацікавила кондитерська у Тернополі, яка вже встигла приємно здивувати не одну пару закоханих, – для отримання більш детальної інформації та контактних даних відвідайте сайт fainemisto.com