Середа , 01.05.2024

Як обрати СТО та до кого й коли звертатися

Кожен автовласник знає, що транспортний засіб потребує правильного догляду. Лише так машина служитиме довго та надійно.

Тут важливо не тільки вчасно заїжджати на станцію технічного обслуговування, але й обрати перевірений сервіс, який забезпечить якісне виконання всіх робіт.

Тут на допомогу приходить СТО Elcars, яке спеціалізується на різних автомобілях, зокрема, Porsche. Про це детально пише на головному сайті компанії https://elcars.kyiv.ua/porsche/. Але про все по-порядку.

Як обрати СТО

Сьогодні є чимало станцій технічного обслуговування, які пропонують різноманітні послуги. Загалом, всі СТО можна поділити на дві великі групи – вузькопрофільні, тобто ті, що спеціалізуються на конкретних виробниках авто, до прикладу, Porsche; та загальних, які займаються діагностикою та ремонтом всіх транспортних засобів.

Перші, все ж, є кращим варіантом, оскільки повністю спеціалізуються на конкретній марці, мають всі оригінальні деталі та програмне забезпечення, яке дозволить провести повну діагностику, побачивши чітку картину.

Загалом, обираючи СТО, експерти радять звертати увагу на:

  1. Перелік послуг. Важливо, аби серед усього асортименту було те, що потрібно саме вам.
  2. Відгуки. Це важливий фактор, який дозволяє зрозуміти ставлення інших автовласників до конкретного центру.
  3. Черги. Як би смішно це не виглядало, але хороше СТО ніколи не пустує, а тому потрапити до нього «на вже» ніколи неможливо.

Коли звертатися за допомогою

Затяті автомобілісти знають, що на СТО слід заїжджати не лише тоді, коли щось зламалося. Так, кожен автомобіль потребує детальної перевірки свого стану постійно, а тому необхідно хоча б раз на рік робити контрольні перевірки. Проте, це для нових авто. Транспортні засоби, яким понад 6-8 років, потребують таких контрольних оглядів хоча б раз на 5-7 місяців (якщо до того в них не було серйозних поломок).

Також бувають випадки, коли слід терміново їхати на СТО. Це – будь-які поломки, від яких залежить безпека під час експлуатації транспортного засобу. До цього належать проблеми з двигуном, з гальмівною системою, електронікою (всією чи конкретними вузлами), пусковим механізмом, бензобаком, вихлопною тощо.

До кого звернутися за допомогою

Як уже зазначалось, однією з найкращих станцій технічного обслуговування є Elcars. Серед переваг компанії слід виділити:

  1. Штат лише висококваліфікованих професіоналів.
  2. Великий спектр наданих послуг.
  3. Спеціалізація на кількох виробниках автомобілів та всіх модельних рядів.
  4. Приємні ціни.
  5. Знижки для постійних клієнтів.
  6. Наявність офіційних ліцензійних програм для проведення діагностики.
  7. Можливість вибору оригінальних запчастин, або ж ні.
  8. Швидке виконання робіт, залежно від ступеня поломки та наявності потрібних деталей.

Як бачимо, кожен автомобіль потребує вчасних перевірок та діагностик. У цьому вам допоможе СТО Elcars. Тут представлений великий вибір послуг за найприємнішими цінами. Також для постійних клієнтів діє програма лояльності.