Субота , 27.04.2024

Жителька Гусятинщини стала жертвою шахрайства – жінка втратила 100000 гривень

Жертвою шахрайства стала 37-річна жителька одного із сіл Гусятинщини. Під час купівлі автомобіля аферисти виманили у потерпілої 100000 гривень.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників відділення поліції №3 селища Гусятин звернула 37-річна жінка і повідомила про те, що невідомі особи заволоділи її грошима. Як з’ясувалося, потерпіла намагалася придбати позашляховик, оголошення про продаж якого побачила в соціальних мережах. Спокусилася на ціну – вартував лише 140 тисяч гривень.

Зі слів заявниці продавець демонстрував їй фото автомобіля, документів на нього, навіть відео знімав, як вантажать позашляховик на лафету, щоб доправити їй. Щоправда, все це було в телефонному режимі.

Коли на рахунок так званого продавця покупчиня чотирьома платежами перерахувала понад 100 тисяч гривень, почалися проблеми, – кур’єр, котрий начебто переганяв авто, ніяк не міг доїхати до неї. А коли жінка повідомила, що заявить у поліцію, – продавець видалив оголошення і вимкнув телефон.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу.

Читайте також:
У Тернополі на оглядовому колесі застрягли двоє людей